Iunie 21, 2024
Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jessica Biel este copleșită și dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat cu partenerul ei de viață, Justin Timberlake. Actrița filmează în această perioadă alături de Elizabeth Banks în New York și nu și-a văzut încă soțul în persoană de când acesta a fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Jessica, în vârstă de 42 de ani, este „fericită că Justin este în viață și că rezultatul acțiunii lui nu a fost și mai grav”.

Biel speră că arestarea lui pentru conducere în stare de ebrietate va servi drept un semnal de alarmă pentru ca Timberlake să reducă serios consumul de alcool, scrie profm.ro

Jessica filma la 250 de km distanță, când Justin a fost arestat. Ea se teme de ce s-ar putea întâmpla în viitor dacă el nu va lua măsuri în acest sens. 

Jessica Biel Spotted Filming At "The Better Sister" Set Amid Justin Timberlake's Arrest - 18 Jun 2024

„Jessica este dezamăgită, dar el este soțul ei, astfel că va rămâne alături de el și îl va sprijini”, a declarat o persoană din anturajul cuplului, potrivit DailyMail.com. „Ea și-ar dori ca Justin să nu mai bea, pentru a nu mai ajunge în astfel de situații, pentru a nu se întâmpla ceva și mai grav în viitor”.

Jessica Biel films 'The Better Sister' in New York

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au doi băieți - Silas, în vârstă de șase ani, și Phineas, în vârstă de patru ani. De la acest incident, soții au comunicat doar pe FaceTime.

„Jessica și Justin au vorbit prin FaceTime, cu programul ei de lucru și cu concertele lui, nu au avut cum să se întâlnească fizic să discute despre asta, dar el încă are în ea un sprijin”, a mai spus sursa. „Se vor reuni curând”.

Perechea va fi în state diferite la sfârșitul acestei săptămâni, în timp ce el își va continua turneul Forget Tomorrow World cu două showuri la Chicago, pe 21 și 22 iunie.

Justin Timberlake a compărut în instanţă după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate

Judecătorul a decis eliberarea fără cauţiune a lui Justin Timberlake, acuzat că s-a aflat la volan sub influenţa alcoolului, relatează Variety.

Acesta l-a acuzat pe Justin Timberlake că, la momentul arestării, în Long Island, New York, a refuzat să se supună testului de alcoolemie, a declarat pentru Variety avocatul starului pop.

PREMIUM EXCLUSIVE: Justin Timberlake Seen Arriving At Sag Harbor Village Court After Being Arrested For DWI - 19 Jun 2024 

Timberlake a fost acuzat, de asemenea, pentru nerespectarea indicatorului "Stop" şi pentru că nu a circulat pe banda corectă, învinuiri pentru care urmează să depună mărturie la data de 26 iulie, a mai precizat sursa citată.

Justin Timberlake 

Ochii lui Timberlake erau „injectaţi şi sticloşi”, iar respiraţia sa emana un „miros puternic de băutură alcoolică”

Potrivit poliţiei, interpretul hitului „Can't Stop the Feeling!” a fost observat marţi dimineaţă, în jurul orei 12:37, conducând maşina în stare de ebrietate. Nu ar fi oprit în dreptul indicatorului „Stop” şi nu a respectat banda de circulaţie, potrivit CNN.

Ochii lui Timberlake erau „injectaţi şi sticloşi”, iar respiraţia sa emana un „miros puternic de băutură alcoolică”, potrivit documentelor judiciare publicate de media americane.

Un ofiţer din cadrul Departamentului de Poliţie din Sag Harbor Village l-a descris drept „incapabil” de a-și menţine „atenţia”, adăugând că artistul „avea o manieră lentă de a vorbi, era instabil pe picioare şi a obţinut rezultate slabe la fiecare test”, conform postului CNN, citat de Agerpres.

Timberlake ar fi refuzat de trei ori să se supună unui test pentru depistarea consumului de substanţe toxice.

Justin Timberlake se află în prezent la jumătatea turneului „Forget Tomorrow World Tour”. El are programate două concerte la Chicago în acest weekend şi alte două spectacole la New York săptămâna viitoare, potrivit site-ului său.

Timberlake a recunoscut în trecut că a folosit marijuana „pentru a-şi calma mintea” sau că la Festivalul Coachella a consumat „multe substanţe diferite”, notează EFE.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69032549858093