Iunie 21, 2024
Valeria Pasha a lansat videoclipul piesei “Anti-Princess”: Este un imn puternic despre acceptare de sine, reziliența și exprimarea liberă
Interpreta Valeria Pasha și-a bucurat fanii cu un nou videoclip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe data de 20 iunie, Valeria Pasha a lansat videoclipul oficial al piesei "Anti-Princess". Artista a împărtășit această veste cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, mulțumindu-le pentru susținerea incredibilă de care s-a bucurat piesa până acum. "Astăzi, este lansarea clipului oficial pentru piesa 'Anti-Princess', care deja a cucerit inimile a mii de oameni. Aș vrea să vă mulțumesc pentru susținerea incredibilă! Fără voi, acest lucru nu ar fi posibil!", a scris Valeria.

Valeria Pasha descrie piesa ca fiind mai mult decât o simplă melodie; ea o consideră un imn al acceptării de sine, rezilienței și exprimării libere. Acest mesaj puternic de împuternicire este dedicat tuturor femeilor care au fost nevoite să facă față opresiunii, să fie judecate sau incluse în stereotipuri restrictive.

Videoclipul, lansat pe platformele online, a fost întâmpinat cu entuziasm și comentarii pozitive din partea urmăritorilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69452548027039