Iunie 21, 2024
Cum arată casa lui Smiley, decorată de designeri
Smiley este unul dintre cei mai în vogă artişti, iar acest lucru s-a reflectat şi în veniturile sale care s-au rotunjit considerabil. Aşa se face că artistul şi-a permis, în urmă cu mai mulți ani, să-şi construiască şi să-şi decoreze o casă aşa cum a visat-o. De când Gina Pistol s-a mutat cu el și și-au întemeiat o familie, unele locuri ale vilei s-au schimbat întrucât vedeta și-a lăsat amprenta asupra lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 2011, Smiley şi-a ridicat o vilă impunătoare, lângă Bucureşti, care are 130 mp şi nu mai puţin de cinci camere: un living şi patru dormitoare, la care se adaugă şi o mansardă locuibilă. Şi pentru ca interiorul să fie unul confortabil, dar şi pentru a respecta tendinţele în decor interior, Smiley a apelat la tineri arhitecţi, după cum se observă din imaginile publicate pe site-ul thevandallist.com.
Designerii au reuşit să creeze un interior cald, iar elementele decorative amintesc de pasiunea lui Smiley pentru muzică, noul şi vechiul amestecându-se într-un tot unitar.
Accentul a fost pus pe geamurile mari care să confere o luminozitate naturală permanentă a locuinţei, scrie unica.ro

gina-cu-josephine 

smiley-apartment-graph-geeks-vlist-8-1024x678.jpg

gina-pistol-pe-terasa

gina-pistol-terasa

colt-casa
Paleta cromatică se înscrie şi ea în tonul casei, designerii mizând cu succes pe alb şi albastru, „spart” însă de accente de culoare, ce reliefează atmosfera liniştită a locuinţei.
Smiley poate spune că şi-a construit căminul visurile sale, pe care, cu trecerea anilor, l-a mai redecorat!

living-smiley

casa-smiley

Gina Pistol s-a mutat cu el, la scurt timp după ce și-au asumat relația, și a lăsat o amprentă personală locului, iar venirea pe lume a fiicei lor a schimbat dinamica în cuplu, dar și destul de mult interiorul casei care a fost adaptat nevoilor ei. Gina Pistol s-a ocupat de amenajarea terasei Pe lângă camerele decorate cu gust și de livingul spațios, în care Josephine dansează în fiecare dimineață, după cum chiar Smiley a dezvăluit, artistul și familia lui se bucură și de o terasă amenajată de fosta prezentatoare de televiziune, precum și o curte plină de verdeață.

masuta-smiley 

mobila-living

dulap-1

mansarda-smiley
“Mi-am dorit foarte mult să am o terasă cozy, unde să beau dimineața cafeaua alături de Andrei, să citesc, sau pur și simplu să stau cu Josephine ca fetele” – a transmis Gina Pistol, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unui clip în care prezintă cum și-a amenajat terasa.


Unul dintre desingerii care au lucrat la casa lui Smiley a dezvăluit că artistul le-a oferit libertate deplină în amenajarea locuinței sale. „Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală”, a precizat acesta, potrivit Elle.ro.

smiley-si-gina-in-living
smiley-bucatarie 

casa-smiley.jpg.jpg



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84802293777466