Martie 28, 2024
A fost scos la licitație apartamentul din Franţa al lui Karl Lagerfeld. Locuinţa luxoasă cu trei camere, vândută cu 10 milioane de euro
De curând, luxosul apartament din Franţa al celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a fost scos la licitație și vândut pentru zece milioane de euro, aproape dublu preţului iniţial. Iată cum arată locuința în care a stat regretatul designer!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Karl Lagerfeld a fost unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume. Despre el se știe că era numit ,,Kaiserul” modei mondiale și a fost unul dintre cei mai reprezentativi creatori de modă din lume. De asemenea, Karld Lagerfeld a fost recunoscut datorită părului său alb mereu strâns în coadă și ochelarii negri pe care îi purta de fiecare dată, scrie spynews.ro

Știm că în ultimele zile ale vieții sale, Karl Lagerfeld nu se simțea bine și se spune că ar fi lipsit de la propriul show organizat în timpul „Săptămânii modei” de la Paris, care a avut loc între 15 și 24 ianuarie 2024. Personajul emblematic al casei Chanel a murit în dimineața zilei de 19 februarie 2019.

Recent, aparatamentul de lux al lui Karl Lagerfeld din Paris a fost vândut. Concret, locuinţa luxoasă deține trei camere şi este situată chiar în inima Parisului istoric, cu o vedere la Sena și Muzeul Luvru.

Image may contain Interior Design Indoors Furniture Room Housing Building and Bedroom

Imagine cu apartamentul lui Karl Lagerfeld din Paris

De asemenea, locuința care a apartinut regretatului creator de modă se mai poate lăuda şi cu o garderobă impresionantă, de 50 de metri pătraţi. Însă, identitatea cumpărătorului nu a fost dezvăluită încă.

Image may contain Furniture

Locuinţa luxoasă cu trei camere, vândută cu 10 milioane de euro

Și asta nu este tot. Se știe că apartamentul de lux a fost complet refăcut de creator, acesta având podele din beton şi panouri de sticlă sablată.

Image may contain Furniture Shelf Bookcase Bed Indoors Room and Bedroom

În acest fel, camera principală, care măsoară 120 metri pătraţi, este prevăzută cu numeroase rafturi de bibliotecă retroiluminate. Totodată, zona de dormit cu vedere spre curte dispune de un dormitor cu pereţi despărţitori detaşabili, alăturat de un dressing de peste 50 metri pătraţi.

Imagine cu apartamentul lui Karl Lagerfeld din Paris

Image may contain Furniture Chair Indoors Lobby Room Restaurant Housing Building Interior Design and Cafeteria

Mai știm despre Karl Lagerfeld că a locuit în acest apartament timp de aproximativ zece ani, mai exact până la moartea sa.

The view from the living room of Karl Lagerfeld’s Paris apartment, which offers a view of the River Seine and the Louvre

Prin ce s-a remarcat Karl Lagerfeld?

Ei bine, știm că în afară de talentul său de designer și de abilitățile de director de creație, Karl Lagerfeld a rămas fidel unui look unic, datorită căruia a ajuns un personaj ce nu poate fi uitat.

Acesta a fost o emblemă a pantalonilor mulați, cămășilor cu gulerul înalt, sacourilor, ochelarilor de soare, mănușilor și a inelelor pe care le purta de fiecare dată. Aceste obiecte vestimentare și accesorii l-au transformat pe creatorul de modă într-o adevărată operă de artă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0744590759277