Decembrie 05, 2016
Natalia Brouwer-Buga - O poveste impresionantă a unei doamne puternice
Diplomat, director al Asociaţiei Studenţilor cu Dizabilităţi “GAUDEAMUS” și femeia filantrop - Natalia Brouwer-Buga

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puține dintre femei își doresc să sărbătorească ziua de naștere așa cum ați făcut-o Dvs. Recent, facebook-ul era plin cu fotografii cu ocazia zilei Dvs. de naștere. Povestiți câte ceva despre acest eveniment.

Într-adevăr, îmi place să-mi sărbătoresc ziua mea de naștere. Pentru mine acesta este un motiv să-i adun pe toți cei dragi mie. Avem puține momente în care ne adunăm în așa număr mare la o masă. Fiecare este foarte ocupat cu activitățile lui, dar cel mai rău e că trăim în țări diferite. Îmi pare bine că ziua mea de naștere a devenit o tradiție frumoasă de a ne aduna să vorbim sufletește și să facem schimb de dispoziție bună. Îmi plac discuțiile pozitive, florile, cadourile... Îmi place nu doar să primesc cadouri, ci să le și dăruiesc.


Ce cadou este cel mai memorabil pentru Dvs.?

După ce am sărbătorit jubileul meu la restaurant, pe atunci fiind încă viitorul meu soț, Albert mi-a făcut cerere în căsătorie. Asta pentru mine a fost cu adevărat neașteptat. I-a invitat în cameră pe apropiații mei și el s-a așezat în genunchi în fața mea întinzând inelul. Totul a fost ca în filme. (Zâmbește.) Acesta este cel mai emoțional moment din viața mea pe care nu-l voi uita niciodată.


Povestiți câte ceva despre soțul Dvs.

Albert — un om minunat. M-a frapat cu atitudinea lui, cu grija și cu inteligența sa, dar mai ales, cu perseverența. La început nu reacționam deloc la gesturile lui de atenție. Eram de părere că nu e pentru mine căsătoria, eram strict concentrată pe creșterea personală și profesională. Albert 3 ani m-a curtat. El a făcut totul pentru ca eu să mă încred în el, în faptele și iubirea lui. Știți, mie uneori mi se acordă o întrebare ciudată: ce nu e în neregulă cu soțul meu. El este un bărbat în toată firea, dar de ce m-a ales anume pe mine? Iar el spune mereu că eu i-am fost trimisă de către Dumnezeu, că eu sunt soarta și viața lui.

Restul interviului îl puteți citi în revista AQUARELLE a lunii decembrie



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1801042556763