Aprilie 12, 2024
Fiica Anastasiei Lazariuc își sărbătorește ziua de naștere. Ileana a împlinit 42 de ani

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ileana Lazariuc este o actriță, cântăreață și fotomodel român originară din Republica Moldova. Ea este fiica cea mică a cântăreței Anastasia Lazariuc și a lui Gheorghe Crigănuță.

La 15 ani debuteaza ca fotomodel si apare, in ianuarie 2002, goala intr-un pictorial exceptional pentru revista Playboy.

In anii '90, alaturi de Rocsana Marcu (care a facut parte din varianta initiala a trupei) si Andreea, Ileana Lazariuc pune bazele trupei Trinity.

Cat de frumoasa poate fi! Ileana Lazariuc a pozat intr-o tinuta provocatoare

Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Țiriac și una dintre cele mai discrete vedete din România, își vede de viață cât mai departe de ochii curioșilor. Dacă în timpul carierei în muzică, atunci când cânta în trupa Trinity, aceasta apărea deseori în lumina reflectoarelor, de când s-a căsătorit cu Ion Ion Țiriac și chiar și după divorțul de acesta, Ileana a preferat să trăiască departe de showbiz.

Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac jr și Ileana Lazariuc. Detalii  neștiute despre fiul lui Țiriac - IMPACT | Long hair styles, Hair styles,  Beauty 

Anastasia Lazariuc este extrem de mândră de copiii ei, însă Ileana a ocupat tot timpul un loc special în inima ei. Cântăreața îți dorește ca fiica ei să se bucure de viață și să fie sănătoasă pentru a-și putea crește cei doi băieți pe care îi are cu Ion Ion Țiriac.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45249462127686