Aprilie 19, 2024
Actorul Ion Mocanu își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul emoționant publicat de soția sa, Angela: "Ești bărbat adevărat"
Astăzi își sărbătorește ziua de naștere actorul Ion Mocanu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Angela Ciobanu a transmis un mesaj de iubire și recunoștință pentru alesul inimii ei.

"La mulți mulți ani, iubirea mea!!!

În fiecare an descopăr în tine atâtea calități frumoase de OM adevărat, Doamne Doamne!!!! Ești bărbat adevărat, tată iubitor, înțelept, inteligent,milostiv, ai capacitatea de a iubi necondiționat, răbdător, puternic lăuntric, înțelegător, sensibil, gingaș,impulsiv, patriot, empatic … câte am de spus…. Sunt o norocoasă să te am alături!!! Sunt o norocoasă să-ți fiu alături !!! Tu mă faci să fiu mai bună!!! Te iubesc", a scris Angela Ciobanu pe pagina sa de Facebook.

Dragostea lor rezistă în timp. 10 aprilie 1987 este o dată specială, în calendar, pentru soții Angela Ciobanu și Ion Mocanu. În acea zi, viitorii actori au făcut cunoștință și de atunci nu-și mai imaginează viața unul fără de altul.

Cu o carieră remarcabilă în spate și o familie solidă în prezent, Ion Mocanu și Angela Ciobanu reprezintă un exemplu de succes și iubire în lumea artistică. Astăzi, cu toții îi dorim actorului Ion Mocanu "La mulți ani!" și să continue să ne încânte cu talentul lui.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.268340587616