Mai 01, 2024
Drama președintelui american Joe Biden. Politicianul a recunoscut că a vrut să își pună capăt zilelor. Care a fost motivul
În cadrul unui interviu, președintele american și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care i-a marcat viața. Joe Biden a mărturisit că s-a gândit la sinucidere într-un anumit moment al vieții sale. Iată care a fost motivul și ce l-a adus pe politician în acest punct.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Joe Biden a vorbit despre drama care i-a marcat viața și consecințele eu. Președintele american a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe într-un anumit moment, însă copiii săi au fost cei care l-au salvat.

Joe Biden a mărturisit că s-a gândit să își pună capăt zilelor după ce prima sa soție și fiica lor de doar 18 luni au murit într-un tragic accident de mașină, în anul 1972. În cadrul unui interviu radiofonic, președintele american a vorbit despre durerea sa de la acea vreme, despre sentimentul de neputință și despre disperarea pe care a simțit-o după ce le-a pierdut pe Neilia și micuța Naomi, scrie spynews.ro

"M-am așezat și m-am gândit: Acum voi deschide o sticlă de scotch, o voi bea și mă voi îmbăta. (...) Am crezut că nu trebuie să fii nebun ca să te sinucizi. Și m-am gândit: Mă voi duce la Delaware Memorial Bridge și voi sări", a spus președintele, scrie unionesarda.it.

Joe Biden a precizat că, în cele din urmă, nu a comis un astfel de gest pentru că s-a gândit la ceilalți copii ai săi, Beau și Hunter, care au supraviețuit accidentului.

joe biden

"M-am gândit că am doi copii și că probabil nu m-aș sinucide. Dar mi-am spus că nu voi mai fi niciodată bine"., a mai spus președintele.

Cu trecerea timpului a reușit să depășească acel moment tragic și să aibă o carieră politică lungă și de succes. S-a recăsătorit cu prima doamnă Jill Biden, cu care a avut o fiică, care a primit același nume ca și fetița pe care a pierdut-o cu ani în urmă.

Joe Biden Tries to Change the Narrative on the Economy | The New Yorker

Fiul lui Joe Biden a murit de cancer

În viața lui Joe Biden au existat, potrivit sursei anterior menționate, și alte tragedii, cum ar fi moartea fiului său Beau, veteran al războiului din Irak, răpus de cancer.

Hunter este singurul copil rămas din căsnicia sa cu Neilia, o prezență constantă în viața președintelui în ciuda problemelor acestuia, inclusiv a dependenței de droguri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87900638580322