Mai 01, 2024
Ea e femeia care sfidează regulile. Cum a reușit Alejandra Rodriguez să fie desemnată Miss Univers Buenos Aires la 60 de ani
Alejandra Rodriguez, o femeie în vârstă de 60 de ani, a fost încoronată Miss Universe Buenos Aires, iar acum a vorbit de planurile ei, mărturisind că își dorește să fie desemnată cea mai bătrână Miss Univers.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Când vine vorba despre frumusețe, vârsta este doar un număr și dovedește acest lucru Alejandra Rodriguez, o avocată argentiniană, care la 60 de ani a fost desemnată Miss Univers Buenos Aires.

Deși acest titlu a bucurat-o foarte mult și este mândră să reprezinte orașul la competiția care se va desfășura în luna mai, aceasta a mărturisit că își dorește mai mult de atât.

Alejandra Rodriguez a fost desemnată Miss Univers Buenos Aires la 60 de ani (3) 

Dacă ani la rând a considerat că este prea bătrână pentru a mai participa la astfel de competiții, gândurile ei s-au schimbat când au fost modificate regulile. În 1952, când a fost înființat concursul, concurentele la Miss Univers trebuiau să aibă între 18 și 28 de ani, și, de asemenea, trebuiau să fie singure, fără copii, scrie peroz.ro

Anul trecut, însă, regulile s-au schimbat, astfel că femei cu vârste între 18 și 73 de ani puteau să se înscrie la competiție.

În prezent, R’Bonney Gabriel este cea mai în vârstă concurentă care a câștigat titlul de Miss Universe, adjudecându-și coroana la vârsta de 28 de ani, în 2022.

Alejandra, proaspăt desemnată Miss Univers Buenos Aires, a lucrat ca jurnalistă după ce a terminat școala. Ulterior, ea a studiat Dreptul și a fost consilier juridic al unui spital, după cum a mărturisit ea pentru televiziunea El Trece.

În ceea ce privește secretele frumuseții ei, ea spune că alimentația și faptul că este activă o ajută să se mențină în formă.

Así es Alejandra Rodríguez, candidata a Miss Argentina de 60 años

„Este important să ai un stil de viață echilibrat, să faci mișcare. Evident, am și gene bune, dar depun și puțin efort. Țin post intermitent, consum alimente cât mai naturale, multe fructe și legume și folosesc produse cosmetice de calitate”, a povestit ea, potrivit Daily Star, precizând că face sport de trei ori pe săptămână.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58482098579407