Aprilie 09, 2024
Povestea unei foste Miss de 17 ani care s-a căsătorit cu un bărbat de 66 de ani. Cum a reacționat la critică
O adolescentă în vârstă de 17 ani, care s-a căsătorit cu un primar în vârstă de 66 de ani, a reacționat după ce a fost criticată pentru decizia luată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kauane, o elevă în vârstă de 17 ani și fostă concurentă la Miss Araucaria în 2022, unde s-a clasat pe locul al doilea, a surprins o lume întreagă anul trecut, când s-a căsătorit cu Hissam Hussein Dehaiani, primar al orașului Araucaria din Brazilia, scrie peroz.ro

Cei doi au fost în centrul atenției de la nuntă, stârnind numeroase comentarii printre utilizatorii din toate colțurile lumii, mulți reproșându-le că nu ar fi trebuit să se căsătorească din cauza diferenței de vârstă prea mare.

Hissam Hussein Dehaini, 66, wed his teen bride Kauane Rode a year ago this week.

Căsnicia dintre cei doi a stârnit și alte controverse, mai ales după ce s-a aflat că mama tinerei a fost promovată la o zi după nuntă, ea fiind numită secretar pentru Cultură și Turism. De asemenea, sora acesteia, adică mătușa tinerei, a primit și ea un post mai bun, fiind desemnată comisar la Primărie.

Mayor, 65, who married teen beauty queen, 16, has wed six times and has 16  children - Daily Star

Prefeito de 65 anos se casa com adolescente e nomeia mãe da garota como  secretária - Diário dos Carnaubais

Acum, la aniversarea unui an de la nuntă, tânăra a căutat pe Google numele ei și al soțului și a făcut un print screen articolelor apărute. Surprinsă de interesul generat, ea a scris  în dreptul imaginii: „Un an în care mi-am dorit să știu: fani sau dușmani?”

Overlayed on the flurry of article results, she asked cryptically: A year of wanting to know: Fans or haters?

Codul civil din Brazilia prevede că „femeile și bărbații cu vârste de 16 ani se pot căsători, însă numai cu acordul ambilor părinți sau reprezentanților legali”.

De asemenea, soțul ei a făcut publice câteva fotografii surprinse la evenimentul organizat cu prilejul desemnării sale drept cetățean de onoare al orașului Aracuaria.

„Un moment de recunoștință profundă și emoție. Onorat să primesc acest titlu din mâinile președintelui Vereador Benhur. Sunt imens recunoscător familiei pentru că mi-a fost alături, soției și tuturor celor care au fost alături de mine în acest moment special. Nicio sumă de bani nu poate cumpăra acest sentiment de recunoaștere”, a scris el în dreptul fotografiilor surprinse la eveniment.

beauty head shot of her

Din cauza criticilor primite, bărbatul a blocat, însă, comentariile.

Politicianul a fost însurat de șase ori, prima dată în 1980 și are 16 copii și are bunuri de peste 14 milioane de reali, inclusiv un elicopter, mașini de lux, aproape 3 milioane de reali în numerar și trei apartamente evaluate la peste 1 milion de reali fiecare.

Povestea unei foste Miss de 17 ani care s-a căsătorit cu un bărbat de 66 de  ani. Ce a scris pe Instagram după ce a fost criticată - FOTO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.062046289444