Iunie 17, 2024
Magnat, cunoscut pentru cântecul „Dă-mă, mamă, după Iura”, se însoară. Cum și-a cerut în căsătorie iubita

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Maxim Saculțan, renumit sportiv moldovean și cunoscut în lumea muzicii rap sub numele de Magnat, a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Crina Dulgheru, o creatoare de conținut de succes pe rețelele sociale și, totodată, consăteancă a sa.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă şi ocean

Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, chiar de ziua ei de naștere, în timpul uneia dintre călătoriile lor împreună.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi inel

Pe 15 iunie, Crina a împărtășit emoțiile sale pe o rețea de socializare: „22 mi-a luat un membru din familie, 23 a început cu primul pas spre formarea unei noi familii”, referindu-se la pierderea mamei sale. „Încă nu am găsit puteri și claritate, cum să continui să trăiesc în această realitate… Zilele astea durează ca anii, pentru că fiecare clipă fără tine, mama, a fost o veșnicie”, a scris Crina într-o postare emoționantă pe Instagram.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, ceas de mână, inel şi corp de apă

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Saculțan, un talentat luptător de lupte libere, se poate lăuda cu titlul de Maestru Internațional și cu două medalii de bronz la Campionatele Mondiale U-23 din 2018 și 2019. În 2021, el a adăugat încă o medalie de bronz în palmaresul său la Campionatele Europene de Seniori. De peste un deceniu, Maxim domină competițiile naționale, fiind campionul Moldovei la lupte libere.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0664160251617