Mai 30, 2024
Jon Bon Jovi, dezvăluiri după ce a recunoscut că i-a fost infidel soției sale: „Fiecare zi cu ea este o provocare!”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jon Bon Jovi, artistul în vârstă de 62 de ani, a vorbit despre provocările pe care le-a întâlnit în timpul căsniciei cu Dorothea Hurley, mai ales după ce a recunoscut că „nu a fost un sfânt”. În plus, el a dezvăluit ce sfat are pentru fiul lui, Jake, care s-a căsătorit cu Millie Bobby Brown, scrie profm.ro

Magia pentru mine a fost să cresc împreună cu Dorothea”, a spus artistul de 62 de ani, recunoscând, de asemenea, că „fiecare zi cu ea este o provocare și aduce schimbări”.

shania (10)

„Dacă veți crește împreună, sper că lucrurile vor funcționa”, a spus Jon Bon Jovi, continuând să glumească că fiul său de 21 de ani și actrița din „Stranger Things”, în vârstă de 20 de ani, nu vor „asculta” sfaturile sale înțelepte privind căsnicia.

Starul rock în vârstă de 62 de ani a explicat, de asemenea, că mariajul său a durat atât de mult grație răbdării pe care a avut-o soția sa și a faptului că i-a tolerat infidelitățile de-a lungul anilor.

Artistul este căsătorit cu iubita sa din liceu, Dorothea Hurley. Au spus da în secret, la Graceland Wedding Chapel din Las Vegas, în 1989. CAceștia au împreună patru copii - Jesse, de 29 de ani, Jake, de 21 de ani, Romeo, de 20 de ani și Stephanie, de 30.

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

My VH1 Music Awards

Jake Bongiovi s-a căsătorit în secret

Ca și tatăl lui, Jake Bongiovi a găsit dragostea la o vârstă fragedă. El și Millie Bobby Brown, în vârstă de 23 de ani, s-au logodit în luna aprilie a anului 2023, iar zilele trecute s-au căsătorit în secret.

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

"Plănuiesc o nuntă mare mai târziu anul acesta, dar acum s-au căsătorit civil și și-au rezolvat toate actele. A fost o ceremonie foarte discretă, romantică, doar alături de familie, în care și-au rostit jurămintele", a spus persoana din apropierea lor. Pentru o mini lună de miere, actrița și fiul lui Bon Jovi s-au distrat în Hamptons, acolo unde tatăl mirelui deține o casă frumoasă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0241181850433