Iunie 04, 2024
Edward Sanda, dezvăluiri neașteptate la 3 ani de căsnicie cu Cleopatra Stratan: „Deja observă lumea că ceva nu e bine”
Edward Sanda a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia de aproximativ 3 ani pe care o are cu Cleopatra Stratan. Cântăreața a povestit care a fost cea mai dificilă perioadă a relației lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi artiști, care și-au început relația în februarie 2020, au fost inițial foarte buni prieteni, întâlnindu-se frecvent la studioul de înregistrări. Relația lor a evoluat rapid, culminând cu căsătoria religioasă într-o ceremonie restrânsă, pe 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după cununia civilă din 14 august 2021.

De aproape trei ani, Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Publicul îi îndrăgește tot mai mult, iar chimia dintre ei este evidentă. Într-un interviu recent pentru Wowbiz, Edward Sanda a dezvăluit secretele care stau la baza relației lor armonioase, scrie avantaje.ro

Edward Sanda și Cleopatra Stratan (1)

„Dacă nu vine natural, de la fiecare, atunci se cunoaște și încep să apară probleme, certuri, deja observă lumea că ceva nu e bine. Dar, la noi, așa suntem, lucrurile vin natural, firesc, nu punem nicio presiune unul pe celălalt, nu suntem geloși. Suntem noi și cred că asta contează cel mai mult într-o relație. Să fii tu, să înțelegi persoana de lângă tine, să te înțeleagă la fel și să fie o îmbinare frumoasă', a spus Edward Sanda la WOWnews.

Cleopatra Stratan s împărtășit că au avut de înfruntat diverse provocări de-a lungul relației, dar au reușit să le depășească prin sprijin reciproc și respect.

„Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia. Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație…noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală. Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară', a spus Cleopatra Stratan pentru sursa citată.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan (2) 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan (3)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84508490562439