Iunie 14, 2024
Jessica Alba pe covorul roșu, alături de fiicele sale superbe. Parcă sunt surori
Actrița a fost prezentă împreună cu fiicele sale și soț la premiera filmului Netflix Trigger Warning, în Los Angeles, California.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alba a avut o apariție uluitoare alături de fiicele sale stilate, Honor, 16 ani, și Haven, 12, la proiecția filmului Netflix Trigger Warning, marți, la Teatrul Tudum din Los Angeles.

Familia radiantă a captat atenția tuturor, Honor fiind vizibil mai înaltă decât celebra ei mamă, în timp ce pozau fotografilor la eveniment.

În cadrul evenimentului, Jessica Alba, în vârstă de 43 de ani, și-a exprimat aspirațiile pentru viitorul fiicelor sale în showbusiness.

Cunoscută pentru cariera ei de două decenii la Hollywood, Jessica Alba speră ca fetele ei să își urmeze inima și mai degrabă să lucreze în spatele camerei, decât în fața ei.

Jessica Alba, GettyImages

Întrebată despre potențialele cariere ale copiilor ei, ea le-a spus sincer oamenilor: „Chestia este că, dacă îi spui ceva copilului tău, ei vor face exact opusul, corect. Dacă vor în showbiz, să facă dovada că se pricep la producție sau regie.”

Ea a subliniat importanța de a avea autonomie și demnitate în eforturile lor artistice.

Cariera Jessicai a început cu un rol revoluționar în serialul TV din 2000 Dark Angel, rol pe care l-a acceptat din pură nevoie.

Jessica Alba, GettyImages (3) jpg 

Actrița arată spectaculos la 43 de ani, are o carieră strălucită, o familie frumoasă, un mariaj longeviv și fericit.

Cash Warren, Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren, GettyImages jpg 

După cum se vede, fiica Honor a depășit-o în înălțime, iar actrița nu este chiar scundă! Are 1,69 m.

În schimb, Cash Warren, soțul ei, este notabil mai înalt. El are 1,83 m în înălțime.

Haven Garner Warren, Jessica Alba, Cash Warren și Honor Warren au participat și la petrecerea de după lansarea „Trigger Warning”.

Dacă Jessica și Haven au optat pentru ținute negre, Honor s-a îmbrăcat ceva mai vesel, cu o rochie verde în carouri.

Recent, Jessica Alba a împărtășit recent o poveste plină de umor, dar emoționantă despre planurile legate de împlinirea a 16 ani a fiicei Honor. În ciuda entuziasmului Jessicăi de a organiza o petrecere grandioasă, Honor a catalogat planurile mamei sale drept „stânjenitoare”.

Jessica Alba, GettyImages

Jessica Alba, GettyImages



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84520554542542