Iunie 18, 2024
Cristiano Ronaldo și-a arătat fiul de 14 ani. E copia fidelă a fotbalistului

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, este un tată mândru a cinci copii. Primul său fiu, Cristiano Jr., s-a născut în 2010 dintr-o relație cu o femeie necunoscută. În 2017, Ronaldo a devenit tatăl gemenilor Eva și Mateo, născuți printr-o mamă surogat. Din 2015, celebrul fotbalist este într-o relație cu modelul Georgina Rodriguez. Cuplul are două fiice împreună: Alana Martina și Bella Esmeralda. La conceperea celei de-a doua fiice, Ronaldo și Georgina așteptau gemeni, însă băiatul nu a supraviețuit nașterii.

Cristiano Ronaldo își adoră fiul cel mare, care a împlinit recent 14 ani. Starul fotbalului i-a adresat o urare emoționantă pe rețelele sociale: „Nu pot să cred că ai deja 14 ani, timpul zboară. Felicitări! Tata te iubește enorm”.

Sportivul a publicat și o fotografie alături de fiul său, surprinsă pe fundalul unei mulțimi numeroase, sugerând că cei doi au participat la un concert. Ambii zâmbeau fericiți în fotografie.

Fanii au remarcat asemănarea izbitoare dintre fiu și faimosul tată, lăsând numeroase comentarii și felicitări pentru familia celebră.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82774591445923