Iunie 18, 2024
Imagini adorabile cu Enrique Iglesias și copiii săi, publicate de Anna Kournikova. Familia exemplu din showbiz

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anna Kournikova a încântat fanii de pe rețelele de socializare cu imagini rare ale partenerului său de viață, Enrique Iglesias, alături de cei trei copii ai lor. Fotografiile au fost publicate cu ocazia Zilei Tatălui și au stârnit un val de reacții pozitive din partea admiratorilor.

În prima fotografie, un selfie emoționant, Enrique Iglesias apare alături de fiul său, Nicholas. Cei doi sunt surprinși într-un moment de tandrețe, iar asemănarea dintre tată și fiu este izbitoare, comentatorii remarcând imediat acest lucru.

The Russian 43-year-old gushed: 'Happy Father's Day to my man @enriqueiglesias! And to all the dads!'

Celelalte două imagini îl înfățișează pe artist împreună cu fiicele sale, Lucy și Mary. Enrique este văzut petrecând timp de calitate cu fetele sale, zâmbetele și bucuria fiind evidente în fiecare cadru.

Anna has been dating Enrique since 2001

Anna Kournikova a însoțit postarea cu un mesaj emoționant: „La mulți ani de Ziua Tatălui, bărbatului meu @enriqueiglesias. Și tuturor taților!!!”. Mesajul a subliniat aprecierea și dragostea pe care o poartă partenerului său.

Retired tennis pro Anna Kournikova might have never married her babydaddy - Grammy-winning singer Enrique Iglesias (R) - but they share fraternal twins Nicholas and Lucy, 6; and daughter Mary, 4

Fanii au reacționat imediat, lăsând comentarii pline de admirație și afecțiune: „Te topești! Cât au crescut! Sunt superbi”, „Să fie tată este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Enrique”, „Aaaa, cât de frumoși! Cel mai bun tată”. Aceste reacții demonstrează popularitatea și aprecierea de care se bucură familia Iglesias-Kournikova.

Enrique Iglesias and Anna Kournikova's Relationship Timeline

Anna Kournikova, în vârstă de 43 de ani, și Enrique Iglesias formează un cuplu de peste 20 de ani, fiind un exemplu de stabilitate și dragoste în lumea showbiz-ului. Imaginile publicate nu doar că au oferit o privire rară în viața lor de familie, dar au și întărit legătura lor cu fanii din întreaga lume.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58240270614624