Mai 22, 2024
Iuliana Beregoi și-a etalat silueta perfectă pe un iaht în Dubai. Cum a pozat în costum de baie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi, tânăra artistă în vârstă de 19 ani din Republica Moldova, a atras toate privirile în Dubai, unde și-a etalat silueta impecabilă pe un iaht de lux. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, confecționat dintr-un material strălucitor, Iuliana și-a dezvăluit abdomenul tonifiat și picioarele sculptate fără inhibiții.

Profitând de soarele arzător din Emiratele Arabe Unite, Iuliana a savurat un pahar de șampanie la bordul iahtului, radiind de fericire în clipul video postat pe contul de Instagram. Vedeta, cunoscută pentru prezența sa energică și talentul artistic, a postat imagini care au stârnit admirația fanilor săi pe rețelele de socializare, scrie profm.ro

Videoclipul provocator al artistei a strâns rapid mii de aprecieri și comentarii pozitive. Fanii au lăudat atât frumusețea naturală a Iulianei, cât și disciplina de care dă dovadă pentru a-și menține silueta de invidiat. Comentariile au variat de la complimente pentru forma fizică de excepție până la mesaje de susținere pentru cariera sa artistică.

„Ești superbă”/ „Cea mai frumoasă artistă”/ „Sunt fascinată de abdomenul tău”/ „Cum de ai un așa corp? Pare că stai non-stop la sală”, au comentat câțiva dintre fanii Iulianei. 

VIDEO AICI

Iuliana Beregoi este un exemplu pentru mulți dintre admiratorii săi, demonstrând de-a lungul timpului că succesul vine după multă muncă. Chiar dacă artista și-a descoperit talentul de la o vârstă fragedă, nu a încetat să muncească pentru a ajunge una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara sa natală și nu numai. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7358455657959