August 29, 2024
Festivalul de Film de la Veneția 2024: cele mai spectaculoase apariții la ceremonia de deschidere
Filmul "Beetlejuice Beetlejuice" a dat startul Festivalului de Film de la Veneția 2024 iar vedetele s-au întrecut pe covorul roșu optând pentru ținute cât mai stylish.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Festivalul de Film de la Veneția 2024 a debutat în forță, cu o mulțime de staruri defilând în ținute fabuloase pe covorul roșu.

Festivalul de Film de la Veneția, ajuns la a 81-a ediție, a debutat în forță pe 28 august și va aduce în fața criticilor și specialiștilor cele mai așteptate filme ale anului, până pe 7 septembrie. Anul acesta, juriul este condus de actrița Isabelle Huppert, iar din juriu mai fac parte James Gray, Andrew Haigh, Agnieszka Holland, Kleber Mendonça Filho, Abderrahmane Sissako, Giuseppe Tornatore, Julia von Heinz și Zhang Ziyi, scrie elle.ro

Festivalul de Film de la Veneția 2024 a debutat cu premiera peliculei „Beetlejuice Beetlejuice”, regizată de Tim Burton, film din a cărui distribuție fac parte Jenna Ortega, Michael Keaton, Winona Ryder, Monica Bellucci și Catherine O’Hara.

Bineînțeles, ținutele pe care le-au purtat vedetele feminine pe covorul roșu au fost în centrul atenției. Jenna Ortega, care a mai lucrat cu Tom Burton și pentru serialul de mare succes Wednesday, a atras toate privirile într-o spectaculoasă rochie roșie transparentă Dior Haute Couture. Tot ținute Dior au purtat și Camille Cottin și Amira Casar.

Una dintre cele mai impresionante ținute a fost cea purtată de actrița Taylor Russell. Ea a optat pentru o rochie vintage Chanel Haute Couture, ținută care, în 1993, a fost prezentată pe catwalk de Claudia Schiffer. Tot o ținută Chanel Haute Couture au purtat și Winona Ryder și Sigourney Weaver. Isabelle Huppert a optat pentru Balenciaga Haute Couture, iar Cate Blanchett pentru Armani Privé.

Tot în centrul atenției s-a aflat și Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston. Actorul în vârstă de 53 de ani a venit alături de noua lui iubită, Nicole Brydon Bloom, cu care are o relație de aproape un an. Aceasta a apărut pe covorul roșu purtând un superb inel cu diamant, lucru care a dus la apariția unor zvonuri cu privire la logodna celor doi.

Cate Blanchett 

Jenna Ortega 

Tim Burton & Monica Bellucci 

Winona Ryder 

Taylor Russell 

Justin Theroux, Nicole Brydon Bloom 

Sigourney Weaver 

Isabelle Huppert 

Catherine O'Hara 

Amy Jackson 

Izabel Goulart 

Michael Keaton 

Willem Dafoe, Giada Colagrande 

Zhang Ziyi 

Poppy Delevigne 

Mariacarla Boscono



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88363647460938