Mai 23, 2024
Fernando Colunga, la 58 de ani. Cum arată actorul din „Sărmana Maria” și de ce nu a ajuns la altar până acum?
Fernando Colunga Olivares este unul dintre cei mai râvniți actori mexicani, întrucât are o listă lungă de roluri în telenovele îndrăgite precum „Sărmana Maria' și „Pasiune și putere'. În plus, celebrul interpret este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din America Latină.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul s-a născut pe 3 martie 1966, în Mexico City , spre surprinderea tuturor fanilor săi, Fernando Colunga a studiat ingineria civilă și a avut o afacere cu hardware și a fost chiar barman. Cu toate acestea, nu a durat mult până când a urmat calea adevăratei sale pasiuni: actoria.

În 1988, Colunga a fost cascador în telenovela „Dulce Desafio'. Mai târziu, a obținut un rol principal în „Dincolo de pod' (1993), urmat de „ Marimar ' și „Alondra'. Fernando Colunga a obținut faima internațională interpretând rolul lui Luis Fernando de la Vega în „María la del barrio' (1995), unde a jucat alături de vedeta mexicană, Thalía, scrie avantaje.ro

fernando-colunga-1-1

La cei 55 de ani, Fernando Colunga arată incredibil de bine, iar trecerea anilor nu și-a pus deloc amprenta pe fizicul său, fiind la fel de șarmant și carismatic. De-a lungul timpului, actorul a fost văzut alături de multe femei celebre, cum ar fi Thalia, Aracely Arambula, Adela Noriega și Blanca Soto. Acestea au fost și colegele sale de pe platourile de filmare. Cu toate acestea, nici una nu l-a convins să facă pasul cel mare.

fernando-colunga-reaparece-en-estados-unidos

Gabriela Spanic, Fernando Colunga și Marcelo Buque

Fernando Colunga a încercat să-și țină departe de public viața personală și a reușit în cea mai mare parte, potrivit Un Nuevo Dia.

„E partea importantă și magică din mine', a spus actorul.

Cât despre căsătorie, Colunga a spus că respectă instituția în sine, însă o hârtie nu înseamnă totul într-o relație.

„Îmi place să am o relație stabilă. (…)Nu îmi e teamă de asta, dar nu mă leagă o hârtie', a mai dezvăluit Fernando Colunga.

Fernando Colunga

Mai mult decât atât, acesta a spus că femeia perfectă pentru el este aceea care îi înțelege nevoile, cariera și nu
devine suspicioasă atunci când lipsește mult de acasă, el având un program încărcat cu multe filmăro și întâlniri.

„Trebuie să fie o persoană inteligentă, foarte încrezătoare în propiile forțe', a descris-o actorul pe femeia ideală pentru el.

Fernando Colunga

Cât despre copii, carismaticul burlac a mărturisit că și-ar dori să aibă moștenitori și consideră că viața este plină de surprize.

„Viața e schimbătoare, dar încă am timp', a conchis actorul, invitat în emisiunea matinală Un Nuevo Dia.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86480951309204