Iunie 13, 2024
Eva Timush a lansat "Dă-mi tu ca să nu fur", o piesă care capturează esența unei veri de neuitat

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eva Timush a lansat "Dă-mi tu ca să nu fur", o piesă care capturează esența unei veri de neuitat și a unei iubiri intense. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Dă-mi tu ca să nu fur" a fost scrisă de Irina Rimes și de Adi Istrate și produsă de Sebastian Barac și Marcel Botezan. Cu o voce caldă și emoționantă, Eva ne poartă printr-o dragoste arzătoare, plină de pasiune și dorință. Ritmurile energice evocă atmosfera vibrantă a zilelor toride de vară, în timp ce versurile sincere oglindesc sentimentele contradictorii ale unei iubiri atât de puternice încât te face să te pierzi în ea, scrie infomusic.ro

Originară din Republica Moldova, Eva Timush a participat la emisiuni precum Next Star România & Românii Au Talent, unde a strâns milioane de vizualizări cu momente captivante. Mai mult de atât, aceste concursuri i-au sporit abilitățile și experiența de artist live, astfel că participarea sa de la Vocea României a fost foarte bine primită, ajungând până în semifinale. Printre cele mai cunoscute single-uri ale Evei Timush se numără "Tattoo" și "Too Deep", colaborarea cu Sickotoy.

Colaborarea ei cu Vescan pentru "Colegi de apartament" a atins poziția #1 în trending-ul YouTube-ului și a rămas în Top 10 Media Forest timp de 12 săptămâni, atingând poziția maximă #2. Anul trecut, artista a mai avut parte de două colaborări pentru "Bad Girls", alături de SICKOTOY, INNA și ANTONIA și pentru "Te-am sunat", alături de rareș. Recent, Eva a lansat "Unde ești acum", prima piesă solo în limba română, "Prea așa", dar și "Un pic", în colaborare cu ADI sau "Imuni la bine", alături de JUNO.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9042375087738