Martie 12, 2024
Dieta de supermodel - Gisele Bündchen și-a lansat cartea cu secretele unui corp perfect
Gisele Bündchen (43 de ani) și-a lansat cartea de bucate Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul – Hrană- Rețete simple pentru a-ți întări corpul și pentru a-ți hrăni sufletul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Ați cerut-o, acum iat-o aici: cartea mea de bucate”, a scris Gisele Bündchen pe Instagram, mândră de publicația ei, care disponibilă și în limba portugheză, limba ei natală, Gisele fiind născută în Brazilia.

”Cartea conține rețete de smoothie-uri, de salate, de supe, alături de modalități delicioase de preparare a legumelor, a cărnii și, bineînțeles, dulciuri sănătoase… e câte ceva pentru fiecare. De-abia aștept să încercați rețetele și să le degustați cu ceilalți”, a mai spus supermodelul, preocupat de ani de zile de traiul sănătos și holistic, scrie alistmagazine.ro

Gisele Bundchen has written a cookbook! Nourish will reveal her diet ...

Cartea a aparut în urma numeroaselor întrebări adresate supermodelului în legătură cu aspectul ei. ”Oamenii mereu mă întrebau ce mănânc ca să mă mențin în formă. Sunt pasionată de mâncarea bună, este vitală pentru un stil de viață sănătos. În Nourish, împărtășesc cu voi rețete de familie simple, nutritive și delicioase, dar și câteva ritualuri de îngrijire care mă ajută zi de zi, mai ales că sunt o mamă ocupată și mereu de fugă”, a explicat Gisele Bündchen.

Anunțul lansării cărții vine la scurt timp după ce Gisele a acordat un interviu în care izbuncit în lacrimi când a povestit de divorțul ei de Tom Brady, după un mariaj de 13 ani și doi copii. Chiar dacă încă este emoționala când vine vorba de divorț, Gisele si-a refăcut viața alături de un nou bărbat, antrenorul ei de jiu jitsu, Joaquim Valente, alături de care a fost văzută în ipostaze tandre.

Se pare că relatia lui Bündchen cu Valente a început la doar câteva săptămâni de la divorț, când cuplul nou-format și-a petrecut vacanța în Costa Rica.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7583019733429