Iunie 17, 2024
Detaliul care a atras atenția la prima apariție publică a lui Kate Middleton. Cum arată după tratamentul împotriva cancerului
Prințesa de Wales și-a făcut prima apariție publică din ultimele șase luni la parada aniversară a regelui Charles, pe fondul tratamentului împotriva cancerului pe care îl urmează.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, și-a făcut prima apariție publică de când și-a anunțat diagnosticul de cancer, în luna martie, într-o trăsură închisă trasă de cai, la ceremonie, alături de copiii ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Vremea ploioasă de la Trooping the Colour vine după ce încoronarea regelui Charles a fost, de asemenea, afectată de ploaie în mai 2023, scrie avantaje.ro

În timpul ceremoniei, regele și regina Camilla au sosit în trăsura de stat aurită închisă, care i-a adăpostit pe monarhi de ploaie, trecând pe lângă spectatorii care se adunaseră cu miile afară, pe o vreme ploioasă.

Trooping The Colour, London, UK - 15 Jun 2024 

Trooping the Colour, the King's Birthday Parade. 

Trooping the Colour, the King's Birthday Parade.

Kate Middleton a revenit la balconul Palatului Buckingham

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care nu a mai participat la un eveniment public alături de familia regală de la Crăciun, a participat la Trooping the Colour pe 15 iunie.

Pentru marele final al zilei – zborul Forțelor Aeriene Regale deasupra Londrei – ea a stat la balconul reședinței regale alături de soțul ei, prințul William, și de copiii lor, prințul George, 10 ani, prințesa Charlotte, 9 ani, și prințul Louis, 6 ani, în timp ce se alăturau regelui Charles (care, de asemenea, urmează un tratament pentru cancer), reginei Camilla și altor membri ai familiei regale pentru parada anuală de ziua de naștere a monarhului.

Trooping the Colour

Prințesa Kate, care a purtat o rochie albă de Jenny Packham accesorizată cu broșa regimentului Irish Guards și asortată cu o pălărie de Philip Treacy, a luat parte la procesiunea regală mai devreme în cadrul evenimentului, călătorind într-o trăsură trasă de cai împreună cu cei trei copii ai săi. Toată lumea a observat că Prințesa de Wales a mai slăbit, dar nu și-a pierdut zâmbetul în pofida problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Trooping The Colour, London, UK - 15 Jun 2024

Prințesa de Wales a participat la Trooping the Colour în fiecare an de când s-a căsătorit cu prințul William în 2011, cu excepția anilor 2020 și 2021, când evenimentul a fost redus din cauza pandemiei COVID-19.

Trooping The Colour, London, UK - 15 Jun 2024 

Trooping The Colour, London, UK - 15 Jun 2024

Kate, care urmează un tratament de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer la începutul acestui an, a împărtășit o actualizare a stării de sănătate pe 14 iunie, dezvăluind într-un mesaj personal că „face progrese bune”, dar că are „zile bune și zile rele”.

“În acele zile proaste, te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața corpului tău care se odihnește. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de faptul că te simți bine”, a spus ea.

Prințesa de Wales a spus că tratamentul ei împotriva cancerului va continua “încă câteva luni”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1391274929047