Iulie 04, 2023
Cum se prepară băutura miraculoasă a lui J Lo. Vedeta strălucește după acest smoothie
Unul din secretele de frumusețe ale lui Jennifer Lopez a fost dezvăluit. Avem rețeta băuturii miraculoase a artistei! Talia subțire cu strădanie se ține.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă Jennifer Lopez se mai delectează ocazional cu cafea cu frișcă sau cu cocteiluri de vară din gama creată chiar de ea, Delola, artista este foarte scrupuloasă în ceea ce privește regimul său de viață. Nu ratează vreo oră la sala de fitness sau de dans și sub nicio formă nu omite ritualul matinal, compus dintr-un smoothie ”miraculos”, menit s-o ajute să se mențină în formă, scrie okmagazine.ro

smoothie g5161d5022 1280 jpg 

Băutura a fost recomandată cu căldură de însăși diva americană: ”Este o băutură proaspătă, plină de vitamine și nutrienți, care te ajută să-ți păstrezi obiceiurile bune în ceea ce privește alimentația. Este o băutură care va face o diferență colosală în viața ta.”

Darnică, așa cum o știm, a împărtășit și rețeta. Jennifer Lopez obișnuiește să le distribuie fanilor săi ce alcătuiesc comunitatea J Lo numeroase informații, trucuri de sănătate și intimități ale sale.

J Lo senzuala PNG 

Artista a detaliat revistei People cum se prepară smoothie-ul care o ajută să rămână într-o formă de zile mari. De asemenea, este și o băutură sățioasă, care o ajută câteva ore bune să nu se mai gândească la mâncare sau ronțăieli. ”Lucrurile pe care le mâncam înainte eu și copiii nu ne  dădeau energie. Așa că am vrut să găsesc cea mai bună soluție pentru noi, dimineața. De atunci, ne delectăm cu acest smoothie.”

Alături de fizioterapeutul Marco Borges, Jennifer Lopez a explicat la ce băutură miraculoasă s-a oprit. Se mixează într-un blender toate aceste ingrediente: 

1 mână de spanac

1 banană congelată

1 cană lapte de orez

2 linguri unt de migdale sau de floarea soarelui

1 lingură pudră proteică

Rapid, ai preparat o băutură consistentă, plină de vitamine și proteine, care ține de foame și a primit și confirmarea specialistului. Marco Borges a menționat: ”Este o alegere excelentă zilnic. Furnizează un aport echilibrat de fibre, Omega 3, vitamine, proteine, poate fi un excelent înlocuitor al unei mese și este o băutură care ajută și în recuperarea musculară.”

Iată deci o soluție pentru un mic dejun rapid, sănătos și prietenos siluetei, recomandat de însăși Jennifer Lopez, o celebritate faimoasă pentru corpul pe care îl are la 53 de ani și pielea catifelată și tonifiată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.1675548553467