August 15, 2023
Ce este dieta Barbie pe care Margot Robbie a ținut-o pentru a arăta ca faimoasa păpușă. Meniul zilnic al actriței
De ceva timp face furori pe internet dieta Barbie – asta o spun căutările de pe google – cu care actrița Margot Robbie a slăbit pentru filmul cu același nume, a cărui protagonistă a fost. Dat fiind că filmul a depășit încasări de 1 miliard de dolari este de așteptat ca tot ce are legătură cu fenomenul să aibă succes. Iată, așadar, ce presupune dieta Barbie, ținută de actriță pentru a arăta ca iconica păpușă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum binecunoscuta actriță, în vîrstă de 33 de ani, arată senzațional în film, toată lumea s-a întrebat ce este dieta Barbie pe care Margot Robbie a ținut-o pentru a semăna cu păpușa atât de celebră în lumea întreagă, încă de la finele anilor 1950. Drept urmare, regimul ținut de actriță a primit numele dieta Barbie și a devenit, în ultima perioadă, cea mai căutată dietă din lume, scrie viva.ro

Conform „Eat This‟, în dieta actriței Margot Robbie au o mare importanță alimentele fermentate, precum: varză murată, chefir sau kimchi (varză chinezească). Acestea conțin probiotice, care ajută la îmbunătățirea digestiei, la întărirea sistemului imunitar și la absorbția nutrienților, care reduc simptomele de indigestie, balonare și constipație. 

Margot Robbie Opens Up About the Barbie Movie For Vogue's Summer Issue  Cover Story | Vogue

„Margot a mâncat alimente fermentate pentru kimchi, kefir, varză murată și toate alimentele amare', a confirmat și Jasmina Vico, specialist în îngrijirea pielii.

Fructele de pădure sunt alte alimente pe care Margot Robbie le consumă frecvent. Acestea vin la pachet cu potasiu, magneziu, antioxidanți, vitamina C, vitamina K și fibre, protejând pielea de daunele cauzate de razele UV și poluare și susținând buna funcționare a digestiei și previn apariția bolilor cronice. 

Why Margot Robbie Didn't Actually Audition for Barbie Role - E! Online

Cu siguranță, Margot consumă fructele de pădure pe post de gustare, deoarece la micul dejun adoră să mănânce pâine prăjită cu avocado, brânză Halloumi la grătar și bacon în stil australian, după cum a mărturisit chiar ea într-un interviu pentru „Vogue‟.

De asemenea, în această perioadă, atât Margot, cât și colegele ei de platou au băut ceai de armurar, un excelent antioxidant, cu efecte antiinflamatorii, care ajută digestia și curăță ficatul.

Conform Hello Magazine, Margot s-a bazat foarte mult pe consumul de proteine, în special la prânz. Printre mâncărurile preferate ale actriței se numără puiul cu lămâie și orez brun sau macrou, combinate cu roșii și castraveți. Pieptul de pui și macroul sunt proteine complete care conțin toți cei nouă aminoacizi esențiali, ceea ce le face excelente pentru recuperarea și creșterea mușchilor. Orezul brun este o cereală integrală care stimulează metabolismul, în timp ce roșiile și castraveții au un conținut ridicat de apă, ce menține organismul hidratat.

Looking back at Margot Robbie's 'Barbie'-inspired press tour looks: All the  photos - Good Morning America

La cină, Margot Robbie a consumat proteine și carbohidrați – friptură de ton și cartofi dulci sau legume cu tăiței de orez. Tonul are un conținut scăzut de grăsimi și este bogat în proteine și nutrienți precum vitamina A și fier.

Plăcerile vinovate ale actriței

Margot Robbie arată senzațional, însă asta nu înseamnă că ține non-stop dieta Barbie. Actrița își permite din când în când și mici plăceri vinovate. Actrița adoră Udon Carbonara, niște tăiței super delicioși și cremoși, pe care i-a consumat inclusiv în pauzele de la filmările celebrei producții. De altfel, Margot a și mărturisit că este „cea mai delicioasă mâncare” pe care a consumat-o vreodată.

How Margot Robbie Went Even Blonder for 'Barbie' Premiere

Cât despre desert, actrița consumă cu plăcere înghețată cu caramel sărat. De altfel, acest desert are mai puține calorii decât dulciurile care conțin și făină.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89123725891113