Noiembrie 01, 2023
Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Delia și iubitul ei: "Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu"
Care este diferența de vârstă dintre Delia și Răzvan Munteanu. Aceștia sunt o echipă și în plan profesional, dar jurata de la iUmor este mai mică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia și Răzvan Munteanu sunt o pereche în tot: casă, muncă, vacanțe. Povestea lor a început oficial în 2012, când au spus „da” la Starea Civilă, iar timpul le-a consolidat și mai mult relația, cu toate că artista este mai mică decât soțul său, scrie fanatik.ro

Ce diferență de vârstă există între Delia și Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu sunt un cuplu de milioane. Și nu doar pentru că afacerile pe care le dețin le aduc profituri uriașe, dar și pentru că formează echipa perfectă: acasă și la muncă.

Povestea lor a început cu adevărat în 2012, atunci când au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au devenit o familie și în acte, la doi ani de când s-au cunoscut într-unul din cluburile lui Răzvan, unde Delia a fost să cânte.

Delia, adevarul despre relatia cu sotul ei! Artista a rupt tacerea si a ...

Acum, bărbatul nu-i este doar sprijin moral, ci și profesional, având în vedere că îi este soț și impresar. La început, omul de afaceri nu avea nicio treabă cu domeniul muzicii, dar pentru a-și susține soția, a făcut tranziția de la manager de club la manager muzical.

Delia și Răzvan Munteanu - Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ...

„E din alt material. E pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva.

Atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor, ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat, e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să facă”, a spus Delia în trecut, în podcastul Aproximativ discuții, găzduit de Gojira pe YouTube.

Delia și Răzvan Munteanu au anunțat ruptura. „Au fost ani frumoși ...

O pasiune comună a lor este reprezntată de călătorii, având numeroase vacanțe în diferite colțuri ale lumii. Dar ce nu știe multă lume despre ei este că artista, care a dezvăluit că îi place să copilărească încă, este mai mică decât soțul său. Mai exact, Delia are 41 de ani, iar Răzvan Munteanu 46.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77729415893555