Aprilie 23, 2024
Cinci semne subtile ale "microinfidelității" despre care nu bănuiai
Termenul neobișnuit "microinfidelitate" devine tot mai des întâlnit în psihologia modernă. Pe scurt, acesta semnifică încălcarea încrederii în relații, care nu atinge pragul de legătură fizică. De exemplu, păstrarea unui inel de logodnă în mod intenționat acasă sau comunicarea secretă cu un fost partener sunt considerate microinfidelitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vă prezentăm cinci semne ale microinfidelității despre care nu bănuiai. Însă, înainte de a lua totul prea personal, amintește-ți că fiecare cuplu stabilește propriile limite ale acceptabilului în relația lor. În această selecție, am adunat cele mai populare "steaguri roșii" care ar putea afecta pe oricine se află într-o relație.

Comunicarea secretă cu un fost partener. Desigur, este bine dacă, întâmplător, ai relații normale cu fostul tău iubit. Și noul tău iubit știe că nu este nimic rău în a primi un buchet de flori de la el de ziua ta. Cu toate acestea, este mult mai rău atunci când totuși răspunzi la mesajul "dormi?" la trei dimineața și ascunzi cu grijă de partenerul tău faptul că fostul încă mai este prezent în viața ta.

Încurajarea atingerilor din partea altor persoane. Fii sigur, partenerul tău va avea multe întrebări dacă vede cum o persoană de sex opus îți aranjează părul sau te atinge de mână. Recunoaște, este un moment intim. Prin urmare, astfel de acțiuni ar trebui să fie oprite imediat.

Minciuna despre locul în care îți petreci timpul. Pentru cineva, poate părea ciudat să raportezi partenerului tău toate mișcările tale. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că trebuie să minți despre locul în care te afli.

Înregistrarea pe un site de întâlniri. Să fim sinceri, de cele mai multe ori, în aplicațiile de întâlniri se caută nu prieteni, ci candidați pentru relații. Și de ce ai avea nevoie de asta dacă deja ai un partener?

Minciuna despre absența unei relații. Suntem de acord că nu întotdeauna este potrivit să vorbești despre viața personală. Dar dacă cineva te întreabă direct dacă ești sau nu într-o relație în acest moment, este mai bine să spui adevărul. Altfel, apare întrebarea, de ce ascunzi asta



citeste și
SQL exec time = 0.77320528030396