Aprilie 29, 2024
Florin Piersic, poveste de dragoste interzisă cu o actriță celebră. S-au îndrăgostit în autobuz: „Am fost amanți”
Florin Piersic, unul dintre cei mai mari actori ai României, nu este arhicunoscut doar pentru rolurile care l-au consacrat, ci și pentru povestea sa de viață, demnă de scenariul unui film. Dragostea l-a purtat pe culmi înalte, și nimeni nu poate uita o poveste mai veche de iubire: s-a îndrăgostit de o actriță și au devenit amanți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ana Szeleș a fost cea de-a doua soție a actorului, cu care s-a căsătorit în anul 1975. Mariajul lor s-a întins pe durata a 10 ani, iar povestea lor de dragoste a început în timpul unei curse cu autobuzul. 

„N-am locuit împreună ca soții”

În trecut, Ana a oferit un interviu în care a vorbit despre modul în care a început povestea de dragoste dintre ea și Florin Piersic, scrie click.ro

Florin Piersic și Ana  Szeleș 

S-au cunoscut în timpul unor filmări și, inițial, s-au ignorat. Ulterior, viața i-a purtat pe același drum și au ajuns să se reîntâlnească și să înceapă să trăiască o frumoasă poveste de iubire. 

L-am cunoscut pe Florin Piersic în timpul filmărilor la «Vârsta dragostei» La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor.

Dar atunci nu ne-am băgat în seamă. (râde) Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici.

Mesajul surprinzător al lui Florin Piersic, actorul în vârstă de 85 de ani:  „Ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți”

Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: «Ești o fată deșteaptă». Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar…”, a povestit Anna, în cadrul unui eveniment organizat la TIFF.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84828615188599