August 03, 2023
Ce dietă ține Kate Middleton vara. Cum se menține suplă Prințesa de Wales la 41 de ani
Cu siguranță nu puțini s-au întrebat ce dietă ține Kate Middleton, pentru că Prințesa de Wales arată spectaculos la 41 de ani. Puțini știu asta, însă Kate obișnuiește să gătească acasă, așadar își poate controla după plac alimentația. Și cum vara trebuie să arate perfect, prințesa urmează o dietă în care carbohidrații și grăsimile nu-și prea au locul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine ale momentului. Soția prințului William a fost adeseori asemănată cu regretata Lady Diana, datorită eleganței și a naturaleței. Deși a adus pe lume trei copii, Kate a revenit la silueta de model după fiecare naștere. Regimul ei se bazează pe crearea unei rutine alimentare bazate pe cinci mese pe zi: trei mese principale și două gustări. Toate bogate în proteine ​​și abundente în legume, în special în legume crude, pline de fibre, scrie Viva

FWRO

Deși deține un rang princiar, lui Kate Middleton îi place să-și prepare singură mâncarea de regim. Prințesa de Wales are câteodată parte de ajutorul celor trei copii ai ei, Charlotte, George și Louis. Chiar dacă a slăbit adeseori cu un regim bazat mai mult pe proteine, vara, Kate adoptă o dietă mai lejeră, profitând de fructele și legumele de sezon. Dimineața, Kate consumă cu un suc verde, în care amestecă varză kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată, frunze de coriandru și afine.

Prin combinarea acestor ingrediente rezultă o băutură sănătoasă pentru dimineață, ideală pentru cei care vor să slăbească. Cu această combinație, nu trebuie să fie o surpriză faptul că Prințesa de Wales are talia subțire.

FWRO

De asemenea, în zilele în care face mai mult sport, Kate își permite să consume și fulgi de ovăz în diferite combinații, aceștia având un aport semnificativ de carbohidrați și furnizând energie.

Ce dietă ține Kate Middleton vara. Dacă în timpul iernii preferă dieta Dukan, bazată mai mult pe proteine, vara Kate consumă mai mult vegetale. Drept urmare, prânzul ei e bazat pe legume și în special pe ingrediente crude. Kate Middleton mănâncă aproape zilnic o salată din pepene roșu, avocado, ceapă, castravete și o bucată de brânză feta. La final, Prințesa își asezonează salata cu ulei de măsline, sare și piper, după gust.

Kate este fan kebab, însă din legume, și curry de linte, atât ea, cât și Prințul Harry preferând mâncărurile vegetariene. Asta nu înseamnă că nu consumă carne și că prințesa nu le face pizza celor trei copii ai ei în bucătăria reședinței lor. De asemenea, Kate adoră salatele tabbouleh, ceviche și gazpacho, conform Daily Mail.

Una dintre mâncărurile preferate de toată familia este puiul la cuptor, care, consumat cu salată, este o variantă de cină foarte sățioasă. Chiar dacă nu prea au legătură cu dieta, din când în când Kate pregătește paste pentru William și copii.

FWRO

Prințesa și soțul ei adoră specialitățile indiene, iar Kate se dă în vânt după preparatele picante, spre deosebire de William, care nu prea se dă în vânt după ele. În topul preferințelor celor doi se numără și specialitățile indiene.

Pe lângă pizza și sushi, cei doi adoră tot ce ține de mâncarea italiană, curry picant, miel, popcorn și preparate vegetariene. Popcornul este o plăcere vinovată, așadar Kate nu consumă atât de des…  Cât despre desert, „preferata ei este budinca sticky toffee. Este umedă și spongioasă', spunea bucătarul Rody Warot pentru People.

FWRO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1336617469788