Octombrie 14, 2022
Ce dietă ține Bianca Drăgușanu. Ce pofte alimentare neobișnuite are: „Sunt ca un rechin”
S-a aflat ce plăceri nevinovate are Bianca Drăgușanu în privința alimentației. Vedeta face multe sacrificii pentru a fi în cea mai bună formă a sa. Creatoarea de modă are un regim alimentar sănătos și face foarte mult sport. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre poftele sale alimentare, susținând că nu se abține atunci când râvnește la un anumit fel de mâncare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Pe lângă o carieră de succes, aceasta se poate mândri cu o siluetă la care multe femei aspiră. Blondina urmează o dietă echilibrată și petrece o mare parte a timpului în sala de sport. Recent, aceasta a vorbit despre regimul său alimentar, susținând că există perioade când are pofte „foarte mari' și nu se abține abține din a consuma acele alimente.

dragu-2

Vedeta a mărturisit că nu și-a impus limite stricte în ceea ce privește regimul alimentar. Iată ce pofte alimentare are creatoarea de modă!

Creatoarea de modă a vorbit despre alimentele la care râvnește din când în când. Printre acestea se regăsesc dulceața de prune cu castraveți murați, covrigi sau cartofi prăjiți.

dragu-3

„Uneori am poftă să mănânc dulceață de prune cu castraveți murați. Am luat 20 de covrigi, și 10 iaurturi, și jumătate i-am ronțăit eu, și jumătate i-am făcut cadou croitoreselor mele, ca să nu mă simt vinovată că am mâncat singură. Erau așa calzi și pufoși. Asta a fost pofta mea, de când m-a trezit, de la prima oră. Și lângă covrigi era un grill, de street food, de unde mi-am laut cartofi prăjiți cu parmezan și usturoi', a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

dragu-4

„Nu mă abțin, viața e scurtă'

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu și-a impus limite stricte în privința alimentației. Aceasta are perioade când „ciugulește non stop' și nu se abține din a-și îndeplini plăcerile alimentare.

dragu-8

„Am mâncat iaurtul pe care i-am luat de la covrigărie cu covrigii. Ce mă taie pofta, nu mă abțin, nu fac des chestia asta. Viața este scurtă (…) Dar am pofte foarte mari, și de dimineață am făcut combinația asta de carbohidrați, care mă face să mă simt foarte bine și foarte fericită la ora asta. (…) Am perioade în care ciugulesc non stop. Nu îmi dă cu virgulă, pentru că sunt ca un rechin', a adăugat vedeta.

dragu-5

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78638625144958