Aprilie 26, 2024
Un elev de 12 ani a avut parte de surpriza vieții lui, după ce anul trecut i-a trimis o scrisoare prințului William
Prințul William s-a întâlnit astăzi cu un elev de 12 ani, într-o vizită surpriză la școala adolescentului, în urma unei scrisori pe care acesta i-a trimis-o moștenitorului tronului britanic, anul trecut, și pe care a publicat-o și pe platforma X.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 2023, Freddie Hadley l-a invitat pe viitorul rege la o prezentare pe care urma să o susțină alături de alți elevi la școala sa, o cercetare legată de sănătatea mintală, cunoscând interesul lui William față de acest subiect.

El a postat mesajul și pe X ,de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, în octombrie anul trecut, povestindu-i prințului despre o inițiativă gândită de el și prietenii săi la școala din Rowley Regis, Sandwell, scrie peroz.ro

Spre încântarea lui, William i-a răspuns, transmițându-i la vremea respectivă: „Bună ziua Freddie, îmi pare atât de rău că eu și Catherine și nu putem fi astăzi alături de tine și de restul elevilor de la St Michael’s. Abordarea directă a provocărilor legate de sănătatea mintală și de stigmatele ce o înconjoară este atât de importantă. Vă rog, continuați cu această muncă importantă”.

Scrisoarea lui Freddie a avut în mod clar un efect profund asupra lui William, care a cerut echipei sale să organizeze în secret o vizită la școală la următoarele sale angajamente publice în West Midlands.

Astăzi, elevul și colegii săi au avut parte de surpriza vieții lor, când prințul de Wales a sosit la clasa lor.

Prințul William, la primele sale angajamente publice după anunţul despre cancerul prințesei Kate

Săptămâna trecută, prinţul William a luat parte la un angajament public, pentru prima dată după ce soţia lui, Kate Middleton, a dezvăluit că a început ședințele de chimioterapie preventivă împotriva cancerului.

Într-un mesaj video publicat luna trecută, prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că testele medicale realizate după o operaţie abdominală majoră, pe care a suportat-o în ianuarie, au detectat prezenţa unui cancer, o descoperire despre care Catherine a spus că a reprezentat "un şoc uriaş".

Prinţul William nu a mai participat de atunci la niciun angajament oficial, într-o perioadă în care cuplul princiar britanic şi cei trei copii ai săi au încercat să gestioneze impactul avut asupra lor de acea veste.



citeste și
SQL exec time = 2.3526127338409