Mai 23, 2024
Andreea Bostănică a spus, în sfârșit, adevărul despre cadourile scumpe pe rețelele de socializare. Cine i le cumpără
Andreea Bostănică a vorbit pentru prima dată despre cadourile de lux pe care le primește aproape în fiecare zi. Iată cine îi achiziționează lucrurile cu care se afișează pe TikTok!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostănică este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, aceasta fiind urmărită de peste 5.8 milioane de oameni pe TikTok. Tânăra a devenit atât de celebră atât datorită frumuseții sale, cât și a vieții de lux pe care o trăiește, de când se află în Dubai.

În ultima perioadă, Andreea Bostănică a publicat pe contul ei de TikTok o mulțime de videoclipuri în care apare deschizând cadouri extrem de scumpe, de la branduri de lux, dar și imagini cu zeci de buchete uriașe de trandafiri. Aceste postări au stârnit imediat revoltă în mediul online, oamenii judecând-o pe tânără și acuzând-o că ar avea o relație cu un bărbat bogat, mult mai în vârstă decât ea, de origine arabă, scrie perfecte.ro

După multe astfel de comentarii, Andreea Bostănică a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre aceste daruri pe care le tot primește. Tânăra a recunoscut că un băiat este cel care i le oferă, însă nu a dezvăluit identitatea lui.

Andreea Bostănică (1)

„În primul rând, îmi pare foarte rău că părinții voștri v-au educat așa, în special pe fetele cu standarde atât de mici. Adică vouă vi se pare ceva ireal ca un băiat să vă simpatizeze și să vă dea un buchet de flori sau o bijuterie. Dacă vouă asta vi se pare ceva ieșit din comun și absolut ireal, îmi pare foarte rău de standardele pe care le aveți. Și filmulețele astea care circulă pe internet că sunt împreună, că am un iubit arab. Asta nu înseamnă că persoana care stă pe scaun lângă mine este iubitul meu sau sunt într-o relație cu el, adică eu dacă mă așez acum pe scun în restaurant și este un băiat lângă mine, asta înseamnă că eu am o relație cu el? Asta mi se pare foarte amuzant, sincer. Și încă o dată. Îmi pare foarte rău că aveți niște standarde atât de joase”a mărturisit Andreea Bostănică pe canalul ei de YouTube.

Andreea Bostănică (1)

Mai mult decât atât, tânăra a decis să le ofere și un sfat urmăritoarelor ei:

„Fetele care se liniștesc și zic că „A, cadourile astea ți le-a luat ăla, că nu știu ce, că ai fost cu el”. Fetelor, vă dau un sfat. Fiți mai mândre cu băieții. Lăsați omul să vă curteze, să vă cucerească frumos, să vă dea un buchet de flori, să fie o normalitate să primiți flori în fiecare săptămână sau măcar o dată. Nu le mai achitați masa când ieșiți în oraș, că majoritatea fetelor care îmi dau hate asta fac”, a adăugat tânăra.

Andreea Bostănică (2) 

Andreea Bostănică (3)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0209138393402