Iunie 13, 2024
5 ani de la moartea lui Edith Gonzalez. Actrița mexicană s-a stins din cauza unui cancer agresiv și a lăsat în urmă o fiică
Actriţa mexicană Edith Gonzalez s-a stins din viață în 13 iunie 2019, la doar 54 de ani. Vedeta de telenovele, născută la 10 decembrie 1964, a făcut primii paşi pe scenă la îndrumarea tatălui său, iar copilăria şi-a petrecut-o în faţa camerelor de filmare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Primul ei rol a fost Cossette în "Mizerabilii", la vârsta de 5 ani. La 8 ani, Edith juca în filmul "El rey de las gorillas", iar la 15 ani a cunoscut succesul cu rolul din "Los ricos tambien lloran (Şi bogaţii plâng)", unde a jucat alături de Veronica Castro, arată imdb.com.

În 1993, carieră ei a explodat cu rolul din "Inimă sălbatică / Corazon Salvaje", unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo, mai menţionează imdb.com. "Inimă sălbatică" a devenit cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith a făcut înconjurul lumii, scrie peroz.ro

Actriţa a devenit apoi un punct de reper al telenovelelor mexicane, jucând în seriale ca 'Nunca te olvidaré' (1999), 'Salomé' (2001) şi 'Dońa Bárbara' (2008), care au avut un succes uriaş în toate ţările în care au fost difuzate

fiica lui Edith Gonzalez 

În 2004, actriţa a născut o fetiţă, iar identitatea tatălui a rămas un timp necunoscută. Ulterior s-a aflat că este vorba de Santiago Creel, un politician conservator de la Partido Acción Nacional (PAN), care şi-a recunoscut fiica în 2008. Câţiva ani mai târziu, Edith González s-a căsătorit cu omul de afaceri Lorenzo Lazo, care i-a fost alături în ultimii ani de viaţă, scrie Agerpres.



În perioada 19-23 aprilie 2007 Edith Gonzalez a venit în România la invitaţia postului TV Acasă. Actriţa a jucat două episoade în telenovela "Inimă de ţigan". Vedeta a acceptat să apară în film şi a jucat rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a documenta obiceiurile şi tradiţiile romilor.

În august 2016, Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiul IV. Starea ei a fost foarte gravă, fiind necesară o operaţie de histerectomie totală şi şedinte de chimioterapie. La acel moment actriţa a decis să se retragă de pe scenă pentru a se dedica tratamentului. Un an mai târziu ea anunţa că a depăşit boala. Totuşi, în aprilie 2019 a suferit o recidivă care a obligat-o din nou să se retragă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0483560562134