Septembrie 13, 2017
Alex Brașoveanu: Alt nume - Noi colaborări internaționale!
Cunoscutul compozitor de muzică, moldoveanul Alex Brașoveanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Alexandru Brașoveanu, mai nou cunoscut ca Alex Davia, a împlinit 29 de ani. Compozitorul a postat pe pagina sa de instagram un colaj de fotografii în care acesta apare când era mai micuț, însă trăsăturile faciale sunt la fel de bine punctate.

Tânărul este stabilit în Moscova de o perioadă bună. Acesta a reușit să-și creeze o carieră de succes pe plan muzical, totul datorită talentului pe care îl posedă. Alex Davia și-a deschis un studio muzical în capitala Rusiei și colaborează cu mulți artiști renumiți de acolo. Irina Dubțova, Sati Kazanova, Serghei Lazarev, Egor Kreed, Valeria, Kristina Si, Vlad Topalov și Mitea Fomin sunt doar câteva nume din show bizul rusesc care s-au lăsat cu încredere pe mâinile talentatului moldovean. 

Cu toate acestea, Alex nu a uitat și de artiștii de acasă. Acesta ține legături strânse cu interpreții de la noi printre care se numără Arsenium, Dima Trofim și alții.

Melodiile pe care le compune Alex Davia devin momentan hituri în industia muzicală. În Moldova, acesta s-a făcut remarcat la doar 18 ani, cu piesa Fight, intepretată de Natalia Barbu la Eurovision 2007.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0040249824524