Iunie 27, 2024
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rupt tăcerea! Ce le pune căsnicia în pericol: „În ultima perioadă...”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu tare îndrăgit și deși sunt încă foarte tineri, cei doi au avut curajul să își unească destinele în fața lui Dumnezeu și iată că acum, la 3 ani de la căsătorie, se iubesc la fel de mult. Totuși, recent, cuplu a mărturisit că mai există și probleme în paradis! Într-un interviu sincer, Cleopatra și Edward au dezvăluit care este motivul de la care mai apar probleme în cuplul lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra și Edward sunt împreună de 6 ani, iar de 3 ani sunt și căsătoriți. Cei doi au dovedit că indiferent de vârstă îți poți da seama ușor dacă omul de lângă tine este ceea ce ai nevoie, motiv pentru care s-au căsătorit de tineri. Mulți au crezut că nu o să-i țină, dar iată-i astăzi aici, la fel de îndrăgostiți! De-a lungul timpului, cei doi au mărturisit că au o conexiune aparte și că nu există motive de ceartă între ei. Se consideră un cuplu obișnuit, iar relația lor se desfășoară cât de poate se normal. Recent, cuplul a mărturisit că există însă un motiv care le creează și impedimente în relație. Cariera, se pare, stă uneori în calea fericirii lor pentru că sunt nevoiți să își onoreze spectacolele din diferite orașe.

Cleopatra și Edward Sanda: „Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în Estul țării, altul în Vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie.”, au spus cei doi pentru cancan.ro, citează click.ro

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aniversează trei ani de relație

Într-un interviu, aceștia au mărturisit că s-au cunoscut încă de când erau mici și că totul a pornit de la o prietenie frumoasă. Totuși, prietenia lor s-a transformat treptat în dragoste, iar în cele din urmă au decis să își oficializeze relația. 

Nu știu dacă se poate exprima în cuvinte, cred că e o chestie pe care doar poți să o simți. Eu am simțit-o la o intensitate atât de mare încât mi-am dat seama că el ar putea să fie cel cu care mi-aș dori să-mi petrec restul vieții. Aveam 15 ani când l-am întâlnit pe Edi, dar oricum mi-a rămas în minte. Trei ani mai târziu, la 18 ani, m-a cerut în căsătorie!”, a spus Cleopatra Stratan în urmă cu ceva vreme într-o emisiune televizată. 

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au sărbătorit trei ani de  relație. Mesajul postat de îndrăgostiți



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0078105926514