Iunie 27, 2024
Un luptător şi-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a pierdut un meci. Răspunsul fetei a lăsat mută mulţimea
Un luptător MMA a fost umilit în fața a 20.000 de fani după ce și-a cerut iubita în căsătorie imediat după ce a pierdut o luptă - doar pentru ca aceasta să-l refuze și să-l acuze de infidelitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Incidentul stânjenitor, filmat la sfârșitul săptămânii trecute la turneul Clash of the Stars din Republica Cehă, îl arată pe luptătorul ceh Lukas Bukovaz într-un genunchi cerând-o în căsătorie pe partenera lui, imediat după eşecul din arenă, relatează Daily Mail, citează Observator.

Semn că urmează vești proaste, femeia își duce mâna la față, stânjenită, în timp ce mulțimea ovaționează. “Pe baza a tot ce s-a întâmplat, cred că probabil că nu”, a spus ea la microfon. Mulțimea a început să o huiduie, iar un bărbat de pe marginea ringului a fost văzut încercând să arunce apă pe femeie. Prietena lui. Bukovaz a continuat apoi să explice celor 20 000 de fani că bărbatul o înșelase cu o altă femeie.

Luptătorul neagă orice acuzaţie a tinerei

Într-un clip postat ulterior pe contul său de Instagram, Bukovaz a negat acuzațiile. Mai mulţi utilizatori și-au exprimat compasiunea pentru luptătorul MMA după ce momentul ruşinos a devenit viral pe internet. “Vorbind despre o dublă pierdere. Îmi pare rău pentru tip”, a postat o persoană. “2 pierderi în 2 minute. Greu pentru fratele nostru”, a răspuns un altul.

Alți fani au sugerat că Bukovaz ar fi putut să-și sincronizeze mai bine propunerea. “Să știe când să aleagă un moment”, a scris o persoană, “ar fi putut să o păstreze până când a câștigat o luptă. Cineva ar fi trebuit să-l învețe pe tipul ăsta despre sincronizare”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9648551940918