Septembrie 17, 2024
Cum își cresc gemenii George și Amal Clooney. Cine pregătește mesele pentru gemenii lor

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt vedete și dispun de sume de bani amețitoare, ceea ce desigur le facilitează viața cu copiii. Căci nu e deloc ușor să fii părinte și să le acoperi toate nevoile. Desigur, cea de hrană este esențială.

Ei bine, soții căsătoriți în 2014 n-au stat prea mult pe gânduri și și-au angajat bucătăreasă. Amal și George Clooney nu doar că nu știu să gătească, dar nici nu le place.

Când sunt mici, copiii au nevoie de hrană plină în nutrienți și exact asta le pregătește Viviana Frizzi, bucătăreasa angajată de celebrul cuplu în 2013, scrie okmagazine.ro

George Clooney are multe talente, însă gătitul nu se numără printre ele. Actorul recunoaște asta cu seninătate, potrivit HELLO!.

amal clooney profimedia 0708671223 jpg

Din fericire, starul de la Hollywood în vârstă de 63 de ani și soția sa, avocată pentru drepturile omului, Amal, în vârstă de 46 de ani, au propriul bucătar personal, care pregătește mâncare delicioasă atât pentru ei, cât și pentru gemenii lor ajunși acum la 7 ani, Alexander și Ella.

George și Amal Clooney au devenit părinți în 2017. Pe bucătăreasa italiană Viviana Frizzi au angajat-o în 2013 și de atunci gătește pentru familia Clooney.

George Clooney y Amal Clooney disfrutan de una vida normal en Francia con  este detalle que hace todo el mundo y ellos no podían en Hollywood

Nu mai e un secret pentru nimeni că familia Clooney este îndrăgostită de Italia, au și un domeniu fabulos pe malul Lacului Como. Tocmai de aceea, bucătăreasa italiană le gătește de cele mai multe ori bucate mediteraneene.

Mai mult copiilor, căci soții Clooney ies și mult la restaurant.

Viviana a vorbit mai demult cu revista People și recunoștea că gemenii nu sunt foarte pretențioși.

În interviu, a dezvăluit că cel mai des îi servea pe micuții Clooney cu somon, risotto cu roșii și ricotta cu zmeură.

Italianca a mărturisit că ocazional familia Clooney îi mai dă câte o seară liberă, pentru a se răsfăța cu pizza comandată.

Alexander și Ella au moștenit iubirea pentru Italia nu doar de la părinți, ci și de la bucătăreasa europeană care îi răsfață cu preparate specifice. Adevărul este că nu poți să nu iubești bucătăria italiană. Mamma mia!



citeste și
SQL exec time = 0.69831109046936