Septembrie 22, 2023
Vârsta e doar un număr! Cuplurile de la Hollywood care rezistă, în pofida diferenței mari de ani
„În dragoste și în război este permis orice”, așa că diferența de vârsta pare un obstacol foarte mic în calea iubirii. Cupluri celebre de la Hollywood demonstrează că, în unele cazuri, anii nu contează atât de mult. Chiar dacă au fost criticate, aceste cupluri faimoase continuă să fie la fel de sudate ca la începutul relației.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cher s-a împăcat cu iubitul tinerel

Cher (77 de ani) și Alexander Edwards (37 de ani) s-au împăcat luna asta (Foto: Profimedia)

Cher (77 de ani) și Alexander Edwards (37 de ani) s-au împăcat recent. Între cei doi este o diferență de 40 de ani, însă cântăreața insistă că nu o deranjează deloc. De fiecare dată când apar în public, cei doi se țin de mână pentru a demonstra că sunt uniți în fața gurilor rele, scrie click.ro

Cher și Alexander și-au început relația în 2022, dar în mai anul acesta s-au despărțit. Se pare că nu au putut sta departe unul de celălalt și acum sunt iar împreună. Cher a fost căsătorită de două ori, cu Sonny Bono, în perioada 1964-1975, alături de care are un fiu, pe Chaz  (54 de ani), și cu regretatul muzician Gregg Allman, căruia i-a făcut tot un fiu, pe Elijah Blue (47 de ani).

Madonna preferă bărbații mai tineri

Madonna (65 de ani) și Josh Popper (30 de ani) și-au început relația anul acesta (Foto: Instagram) 

Madonna (65 de ani) și Josh Popper (30 de ani) nu se mai ascund de ochii lumii. Relația lor a devenit oficială în martie 2023, atunci când au început să publice poze pe Instagram. Chiar dacă Josh este mai mic cu 35 de ani decât celebra divă, pugilistul este cel care are girjă de ea și o protejează. Recent, vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar iubitul ei tinerel i-a fost alături în fiecare moment. Madonna are la activ două divorțuri. A fost căsătorită cu Sean Penn, în perioada 1985-1989, dar și cu Guy Ritchie, din 2000, până în 2008, alături de care a făcut un băiat, pe Rocco (23 de ani). Madonna mai are 5 copii, pe Lourdes (26 de ani), David (17 ani), Mercy (17 ani), și gemenele Stella și Estere (11 ani).

Michael Douglas (78 de ani) și Catherine Zeta Jones (53 de ani) s-au căsătorit în 2000 (Foto: Getty) 

Michael Douglas (78 de ani) și Catherine Zeta Jones (53 de ani) sunt un cuplu pentru care diferența de vârstă nu contează deloc. Cei doi s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de Film de la Deauville și s-au căsătorit în 2000. Aceștia au doi copii împreună, Dylan (23 de ani) și Carys (20 de ani) și, în afară de o scurtă perioadă dificilă în 2013, cuplul a avut o relație aparent stabilă.

Jason Statham (56 de ani) și Rosie Huntington-Whiteley (36 de ani) au doi copii (Foto: GettyImages) 

Jason Statham (56 de ani) și Rosie Huntington-Whiteley (36 de ani) și-au început relația în 2010, și, în ciuda unei logodne pe termen lung, actorul și modelul Victoria's Secret încă nu au ajuns la altar. Cuplul are doi copii, Jack (6 ani) și Isabella (1 an). Între ei este o diferență de 20 de ani, care nu pare să-i fi deranjat vreodată. Modelul a explicat că vor să se căsătorească în curând, dar că nu este o prioritate momentan. „Am fost concentrați pe carieră, dar cu siguranță am vorbit despre acest subiect”, a declarat ea, în urmă cu mai mult timp, pentur revista People.

George Clooney (62 de ani) și Amal (45 de ani) au gemeni împreună (Foto: GettyImages) 

George Clooney (62 de ani) și Amal (45 de ani) s-au conoscut în 2013. Starul de la Hollywood i-a fost prezentat avocatei pentru drepturile omului de către un prieten comun.

În ciuda diferenței de vârstă de 17 ani, cei doi par cu adevărat fericiți și și-au construit o familie în ultimul deceniu. În 2017, au venit pe lume gemenii Ella și Alexander.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66814970970154