August 21, 2024
Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu David Goldcher: "Iese cu scandal câteodată"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes își trăiește visul cu ochii. Dorința ei cea mai mare a fost, este și va rămâne aceea de a fi un artist iubit de oameni pentru muzica ei. La aproape 33 de ani, antrenoarea de la „Vocea României” nu este împlinită doar muzical, ci și personal, într-o relație cu un om care-i înțelege profesia și, mai presus de atât, îi împărtășește pasiunea.
Irinei Rimes i-a scos viața în cale un om care o înțelege, o sprijină și care contribuie la visurile ei pentru că se intersectează cu ale sale. Irina l-a cunoscut pe iubitul ei, producătorul muzical și DJ-ul David Goldcher, în Franța, la o sesiune de studio. Cântăreața a povestit în cadrul unui interviu la unica.ro cine a făcut primul pas, dar și cum împacă ea și David personalul cu profesionalul.

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul francez, David Goldcher:  ,,Pur și simplu trăiesc și iubesc” | Unica.md

„Eu! (a făcut primul pas – n.red.) Normal că eu. Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine”, a mărturisit Irina Rimes, pentru Unica.ro.
„El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună”

Când s-au cunoscut, Irina ne-a povestit că David se afla la o răscruce de drumuri. Tocmai din acest motiv, cântăreața simte că a ajuns în viața DJ-ului „la momentul potrivit”. Relația lor a adus multe schimbări în viețile amândurora, însă în special în a lui David, care a decis să se mute în România.

Irina Rimes, declarație de dragoste pentru iubitul ei, David Goldcher, cu  ocazia aniversării lui
„El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună. El credea că doar vine în vizită și eu o să mă mut, încet-încet construindu-mi cariera în Franța. De fapt a fost invers. A făcut sacrificii destul de multe pentru relația asta”, ne-a mai povestit solista.

Cum s-a acomodat David Goldcher în România

Acomodarea lui David în România s-a întâmplat treptat. Cu timpul, tânărul s-a integrat în grupul de prieteni ai Irinei și a creat și noi legături.
„La început mai greu (s-a acomodat – n.red.). A suferit și de depresia imigrantului, dar cu timpul a început să-i placă. Și-a făcut prieteni. A învățat că aici lumea este mult mai deschisă. A învățat foarte multe lucruri de la oamenii cu care s-a înconjurat. Și-a făcut o viață aici și separat de mine. Mă bucură treaba asta. Înseamnă că nu depinde total de mine”, a dezvăluit Irina Rimes, pentru Unica.ro.

ir10
Ce fac atunci când au direcții creative diferite: „Iese cu scandal”

Când se plictisesc, Irina și David intră în studio și fac muzică împreună. „Este cea mai minunată ocupație pe care o putem avea noi doi”, ne-a mai spus solista. Se mai întâmplă, însă, să aibă direcții creative diferite.

„Tot timpul. Ne certăm, eu plec din studio, el vine după mine, sau invers. E mai greu pentru cineva care are o conexiune emoțională să facă muzică. În sesiune, în general, trebuie să fii respectuos și trebuie să ai răbdare. Ori când ești cu persoana cu care ești în fiecare zi, n-ai așa de multă răbdare și spui pe șleau lucrurile. Se cam strică niște lucruri. Iese cu scandal câteodată, dar important e că ies lucruri, chiar dacă e cu scandal”, a mai spus Irina Rimes



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63408446311951