Septembrie 05, 2024
Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o întâlnire tensionată. A fost pentru prima oară după mult timp

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei discută probleme legate de divorț.

Vedeta în vârstă de 55 de ani a fost văzută sosind la biroul pe care cei doi soți îl împart în Los Angeles. Jennifer a venit la întâlnire împreună cu mama sa, Guadalupe Rodriguez. După o jumătate de oră, Ben a părăsit clădirea.

The Hustlers star, 55, was seen arriving at the office only to see the 52-year-old actor leaving just half an hour later

Lopez și Affleck nu s-au mai văzut de când ea a depus cererea de divorț luna trecută. Jennifer a fost foarte atentă la alegerea ținutei pentru întâlnire. Ea a purtat un top verde aprins și o fustă asortată. Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi verzi cu toc înalt și platformă și o geantă roz Valentino, de culoarea gumei de mestecat.

Jennifer Lopez and Ben Affleck had a tense reunion on Wednesday at the office building they share in Los Angeles, amid their ongoing divorce

Affleck, în schimb, a ales o ținută mult mai casual. A optat pentru un look office obișnuit și avea o ușoară barbă neîngrijită. Ambii soți păreau extrem de tensionați.

Anterior, o sursă a declarat că J.Lo a încercat să salveze relația, dar fără succes. În documentele legale, ea a menționat data despărțirii de soțul său: 26 aprilie.

De asemenea, s-a aflat că vedeta a simțit o ușurare după anunțul oficial al divorțului, în ciuda eforturilor sale anterioare de a salva familia. „I-a fost extrem de greu că Ben a decis să pună capăt căsniciei și să-și continue viața, lăsând-o în urmă”, a declarat o sursă pentru publicația People.

Lopez and Affleck have not been publicly seen together since she filed for divorce on their second wedding anniversary, August 20; they are pictured in 2023

În plus, weekendul trecut a fost dezvăluit că în ultimele câteva luni Ben Affleck a fost văzut în mai multe locuri împreună cu Kick Kennedy. Un insider a povestit că în trecut au avut o relație scurtă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0125923156738