Octombrie 12, 2023
Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă, toate primite de la soțul ei. Câte inele cu diamante i-a oferit David
Victoria Beckham are o colecție impresionantă de inele de logodnă. Nu mai puțin de 15 astfel de bijuterii are fosta cântăreață din trupa Spice Girls. Nu din tot atâtea relații, ci toate i-au fost dăruite de soțul ei, David Beckham.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De-a lungul celor 24 de ani de căsnicie, fostul fotbalist i-a oferit soției sale o mulțime de inele prețioase, fiecare cu un design diferit. Potrivit Elle, primul inel de logodnă al Victoriei a fost unul cu diamant de trei carate, montat pe o bandă simplă din aur. A fost cel cu care David a cerut-o de soție în 1998 și ar fi costat 85.000 de dolari la acea vreme.

victoria beckham (5) 

Cu trecerea anilor, colecția de inele de logodnă cu diamante și alte pietre prețioase a devenit din ce în ce mai mare și mai valoroasă, fiind acum cotată la multe milioane de lire sterline. Conform Daily Mail, peste 30 de milioane de lire ar valora cele 15 inele, având în vedere că cel mai ieftin costă 69.000 de lire, iar cel mai scump, 4,4 milioane.

 

 

 

 

 

 

 

Victoria și David Beckham s-au căsătorit în 4 iulie 1999 și sunt părinții a patru copii, trei băieți și o fată. Acum un an au devenit socri mari, după ce fiul cel mare, Brooklyn, s-a căsătorit cu Nicola Peltz, fiica unui miliardar american.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77258014678955