August 23, 2023
Viața de film a lui Toto Cutugno. A iubit o singură femeie, dar au avut un destin tragic
Moartea marelui compozitor și cântăreț italian Toto Cutugno este știrea tristă a zilei! S-a stins din viață la viață la vârsta de 80 de ani, în urma unei îndelungate lupte cu cancerul de prostată. Vestea trecerii în neființă a fost făcută chiar de către managerul său, Danilo Manusco.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Viață de film a marelui artist Toto Cutugno a fost demnă de admirat de către majoritatea oamenilor care l-au apreciat la adevărata lui valoare - un artist desăvârșit, măcinat însă de multe tragedii care i-au șters zâmbetul de pe buze. 

Viața tristă a lui Toto Cutugno. Și-a pierdut sora în urma unui incident tragic

S-a născut pe data de 7 iulie 1943, într-un orășel mic din Toscana, numit Fosdinovo. Pasiunea pentru muzică și mare a moștenit-o de la tatăl său, care era marinar și știa să cânte la tobe, scrie click.ro

La vârsta de cinci ani, Toto a urmat primele cursuri de trompetă, urmate mai apoi de tobe, acordeon și chitară. În ciuda reușitelor sale, pe când era doar un copil, viața i-a fost umbrită de un eveniment tragic - sora lui a murit sufocată cu mâncare. De atunci, Salvatore, așa cum fusese botezat la naștere, nu a mai fost acel copil plin de viață.

În ciuda faptului că a cunoscut succesul pe plan profesional, dar și al iubirii, Toto Cutugno a murit cu un mare regret, acela că el și soția sa, Carla, nu au putut să aibă copii împreună. 

Povestea de dragoste dintre Toto și Carla

Carla i-a fost aproape până în ceasul morții / foto: Arhivă presă 

Un adevărat șarmant al anilor 2000 și, în ciuda femeilor care-l doreau, doar una a fost suficientă pentru el. S-a căsătorit cu Carla în urmă cu mai bine de 27 de ani, femeia pe care a cunoscut-o la clubul Dragon, din Sabbiadoro, și cea care i-a rămas aproape până și-a dat utlima suflare. 

Iubirea lor nemărginită i-a ținut uniți o întreagă viață, însă au fost marcați de pierderea unei sarcini. Și-au dorit să aducă pe lume patru roduri ale iubirii care i-a unit, însă destinul avea alte planuri pentru ei.

Prima sarcina a Carlei promitea gemeni, însă medicii au descurajat-o cu privire la riscul mare de moarte la care era expusă. Din acel moment, aceasta nu a mai putut rămâne însărcinată.

Toto Cutugno are un băiat dintr-o relație cu o fostă cântăreață

Deși Carla nu a avut privilegiu de a-l face tată pe regretatul artist italian, Toto devenise părintele unui băiat pe nume Nico. El a luat naștere în urma relației pe care acesta a avut-o cu mama lui, o fostă cântăreață, care i-a furat inima în timpul unui zbor.

Dând dovadă de o înțelepciune aparte, deși era conștientă de cele întâmplate, după ce Toto i-a mărturisit totul, Carla nu a vrut să-l priveze de sentimentul dulce al paternității, astfel că i-a permis lui Nico să vină să locuiască împreună cu ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73201036453247