Septembrie 09, 2023
Ținute de scandal, la Festivalul de Film de la Veneția! Iată cele mai nonconformiste vedete
Cine spune că doar rochiile de gală pot fi purtate pe covorul roșu? Ei bine, mai multe celebrități din lumea cinematografiei și a modei au făcut abatere de la aceste norme și au întors toate privirile cu ținutele lor ciudate, la cea de-a 80-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care se desfășoară în perioada 30 august - 9 septembrie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cele mai ciudate ținute de la Festivalul de Film de la Veneția

Ana Ribeiro, creatoare de jocuri video, a venit la premiera peliculei „Finally Dawn” cu o ținută foarte colorată. Brazilianca a purtat o rochie verde făcută de mătușa ei Fabiene, o cască imprimată 3D, realizată de fratele ei Marcelo și cizme create de o altă mătușă, pe nume Beth, potrivit contului său de Instagram.Ținuta sa a fost inspirată din jocul video Pixel Ripped (1989), scrie click.ro

Ana Ribeiro, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 

Michèle Lamy (79 de ani) a venit îmbrăcată, la premiera filmului „Ferrari”, într-o ținută maro, formată dintr-o jachetă din piele cu umeri ridicați și o rochie tricotată. În picioare a purtat o pereche de cizme cu o platformă extrem de înaltă. Creatoarea de modă franceză, cunoscută pentru stilul său extravagant și personalitatea rebelă, și-a completat outfitul cu un machiaj dramatic, fard negru la ochi și ruj maroniu pe buze, iar în cap și-a pus un fes de culoare maro.

Michèle Lamy (79 de ani) a purtat o ținută extravagantă (Foto: Profimedia) 

Giulia Salemi (30 de ani) a optat pentru o rochie voluminoasă, de culoare albă, semnată de Atelier Emé. Ținuta care aduce aminte de o plapumă i-a cam dat bătăi de cap influenceriței italiene, fiindu-i destul de greu să se deplaseze pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. Părul l-a purtat ud pe spate, iar drept accesorii a ales o pereche de cercei uriași, din argint, cu diamante aplicate

Giulia Salemi (30 de ani) a venit cu „plapuma” pe ea (Foto: Profimedia) 

Emma Corrin (27 de ani), care a interpretat-o pe Prințesa Diana în serialul Netflix „The Crown”, i-a lăsat pe toți mască, la premiera filmului „Lady Chatterley’s Love”, oferind o apariție cum rar vezi pe covorul roșu. Starul britanic a venit în chiloți tricotați și un pulover, pe covorul roșu din Lido, Veneția. Rasă în cap și cu ochelari de soare, Emma a fost în centrul atenției cu ținuta ei verde, semnată de celebrul brand de modă Miu Miu. Corrin a purtat și un dres negru, o geantă asortată și o pereche de pantofi din piele, tot negri.

Emma Corrin (27 de ani), într-o ținută Miu Miu (Foto: Profimedia) 

Statuia Libertății – O invitată anonimă s-a deghizat precum celebrul punct de reper din New York, Statele Unite ale Americii. Femeia misterioasă a apărut pe covorul roșu într-o rochie de culoare albastră, cu o pelerină pe deasupra. În cap a avut o coroană cu 7 vârfuri, reprezentând cele 7 continente. La fel ca Zeița Libertății, primită cadou de SUA din partea Franței, invitata de la Festivalul de Film de la Veneția a ținut în mâna dreaptă o torță, iar în mâna stângă o carte – simbolizând tabla inscripționată cu Ziua Independenței Americii, în cifre romane.

O invitată anonimă a fost îmbrăcată în Statuia Libertății (Foto: Profimedia) 

Diego Dolcini (54 de ani) a purtat o pereche de sandale cu tocuri înalte, la premiera filmului lui Roman Polanski, „The Palace”. Designerul de pantofi, care a lucrat de-a lungul carierei sale cu branduri celebre precum Gucci și Dolce & Gabbana, a venit îmbrăcat într-un costum elegant, însă tocurile de 11 cm au fost cele care au atras atenția. Sandalele fac parte din colecția DIEGODOLCINI pentru GAIT-TECH®, care va fi prezentată la sfârșitul lunii octombrie 2023. Este un pantof inovator și de aceea designerul a dorit să-i „testeze eficacitatea”. Diego a explicat că, deși tocul este foarte înalt, sandalele sunt extrem de comode și nu dau dureri de picioare, datorită unei tehnologii inedite. În interiorul branțurilor ambelor sandale a fost introdus un dispozitiv special, care face încălțările comode.

Diego Dolcini a venit în sandale, pe covorul roșu (Foto: Profimedia)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0309007167816