Septembrie 05, 2023
Sarah Jessica Parker a purtat o rochie de mireasă neagră la nunta ei. Motivul din spatele acestei alegeri
Actrița Sex and the City și starul Painkiller nu au vrut să atragă atenția asupra nunții lor din 1997. Sarah Jessica Parker a purtat o rochie de mireasă neagră la nunta ei. Motivul din spatele acestei alegeri ține primele pagini ale tabloidelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au fost hotărâți să-și păstreze evenimentul cât mai discret cu puțință, ceea ce face parte din motivul pentru care a purtat rochia ei de mireasă neagră, emblematică.

Actrița Sex and the City și starul Painkiller le-au spus prietenilor și familiei că găzduiesc o petrecere la Sinagoga Angel Oresanz din New York. Ulterior, s-a dovedit a fi nunta lor surpriză. Pentru a ține nunta sub secret, Sarah nu a vrut să fie văzută în magazinele de rochii de mireasă, așa că a ales prima rochie de pe raft pe care a găsit-o. S-a întâmplat să fie o rochie neagră Morgane Le Fay, scrie catine.ro

sarah husband

În loc să sfideze în mod deliberat tradiția de a purta alb în ziua nunții, actrița a spus că este pur și simplu „stânjenită” să poarte o rochie albă care să atrage atenția.

18 Young Sarah Jessica Parker Photos Screams BEAUTY!

„Mi-a fost prea rușine să petrec timpul căutând o rochie de mireasă. Era un magazin care îmi plăcea, pe care îl cunoșteam și m-am dus și am luat orice aveau la raft”.

Ea a explicat în mod similar pentru Marie Claire în 2006: „Mi-a fost prea rușine să mă căsătoresc în alb. Atât Matthew, cât și eu am fost reticenți ca oamenii să ne acorde atât de multă atenție”. A avut efectul opus. Rochia ei, care avea un decolteu adânc, bretele subțiri, un corset și o fustă cu volane, a atras multă atenție.

Dacă Sarah ar decide vreodată să-și reînnoiască jurămintele cu Matthew în viitor, ar alege o rochie crem mai convențională, în stil prințesă. Vorbind cu Martha Stewart Weddings în 2015, ea a explicat: „Acum mi-aș dori ca rochia mea să aibă o senzație de Oscar de la Renta. Să aibă buzunare sub talie, un corset foarte potrivit, o fustă imensă, din tafta sau satin. Silueta aceea atrage”.

10 Iconic Wedding Gowns That Continue To Inspire | | TopWeddingSites.com

Sarah și Matthew s-a cunoscut în 1991 și s-au căsătorit în 1997. Fiul lor James s-a născut în 2002, iar fiicele lor gemene, Tabitha și Marion, șapte ani mai târziu.

Sarah și Matthew se străduiesc să-și păstreze viața de familie privată. Ei au spus în trecut că este secretul căsniciei lor fericite de 26 de ani.

„Ei bine, nu ne-am așezat și am discutat vreodată. Dar cred că a evoluat și cred că este important”, a spus Matthew pentru The Guardian.

„Odată ce începi să vorbești despre relația ta și despre sentimentele tale în public, ai probleme. De asemenea, avem copii. Nu vreau ca copiii mei să citească despre relația noastră. Încercăm să păstrăm puțină intimitate, un cerc în jurul nostru. Ca să putem avea cu toții o viață cât mai normală.”

Sarah a spus în mod similar pentru Huffington Post: „Nu ne spălăm și uscăm rufele murdare în public”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67772245407104