Octombrie 12, 2023
Regina Letizia a atras privirile întregii lumi! Ce ținută a purtat de Ziua Sănătății Mintale
Atunci când vine vorba despre simboluri ale modei, în rândul diverselor Case Regale ale lumii, deja cu toții ne-am obișnuit cu faptul că Prințesa de Wales, Kate Middleton, domină conversația, și pe bună dreptate! Deși Meghan Markle este, de asemenea, pomenită în discuție când vine vorba despre acest subiect, „tronul” pare să aparțină, în continuare, lui Kate Middleton. Însă, de Ziua Sănătății Mintale, Regina Letizia a Spaniei a furat toate privirile, datorită ținutei pe care a purtat-o!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Atunci când vorbim despre simboluri ale modei, printre diversele Case Regale ale lumii, deja fiecare dintre noi ne-am obișnuit cu faptul că Prințesa de Wales, Kate Middleton, domină conversația, și pe bună dreptate! Iar deși Meghan Markle mai este, de asemenea, pomenită în discuție, când vine vorba despre acest subiect, aceasta încă nu reușește să fure „tronul” lui Kate Middleton. Cu toate acestea, de Ziua Sănătății Mintale, Regina Letizia a Spaniei a furat toate privirile, datorită ținutei pe care a purtat-o, scrie click.ro

În vârstă de 51 de ani, aceasta a participat la o conferință organizată la Hotelul Ilunion, din Madrid, unde a purtat o rochie verde smarald, cu un superb imprimeu oriental, până la nivelul fustei. Această rochie superbă, de la marca Sandro, a mai fost purtată de către Regina Spaniei. Aceasta a apărut pentru prima dată în această ținută în anul 2018, iar din acel moment, ea mai apărut în public în această rochie.

Ținuta ei elegantă a fost apreciată pe plan internațional / foto: Getty Images 

Iar pentru a completa rochia, Regina Letizia a purtat accesorii de piele neagră, precum poșeta sa, cât și pantofii negri, de la Carolina Herrera, cu toc mic, pe care i-a ales pentru această ocazie. Regina a purtat adesea acest stil de încălțăminte, în această vară, iar Prințesa de Wales, Kate Middleton, a ales, de asemenea, acest tip de încălțăminte.

Vorbind în cadrul evenimentului dedicat sănătății mintale, Letizia a făcut apel la creșterea investițiilor în acest domeniu, pentru a asigura un viitor fericit pentru fiecare om.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6406466960907