Septembrie 04, 2023
Radu Vâlcan a spus adevărul. De ce nu le arată fețele copiilor pe social media: „Să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit”
Radu Vâlcan (46 de ani) trăiește o viață fericită alături de frumoasa sa soție Adela Popescu (36 de ani), cât și de cei trei copii pe care cuplul îi are împreună. Iar acum, într-o postare pe pagina sa de Instagram, actorul a răspuns la o întrebare pe care fanii săi și-au pus-o de ceva timp: de ce nu arată niciodată chipul copiilor în poze?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Faimosul actor Radu Vâlcan (46 de ani) trăiește o viață de vis, alături de frumoasa sa soție Adela Popescu (36 de ani). Cei doi au împreună și 3 copii, care reușesc să le transforme fiecare zi în una frumoasă și plină de bucurie. Iar acum, într-o postare pe pagina sa de Instagram, actorul a răspuns la o întrebare pe care fanii săi și-au pus-o de ceva timp: de ce nu arată niciodată chipul copiilor în poze?

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă. Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct!” a scris Radu Vâlcan în postarea sa de pe Instagram, transmite click.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre intimitatea în cuplu când ai doi ...

Radu Vâlcan spune fanilor de ce nu arată chipul copiilor săi în poze

Actorul a mai continuat să vorbească despre acest subiect, explicându-și decizia. „Nenorocirea nu este că s-au născut într-o eră digitală nenorocită, iar noi, părinții lor, o îmbrățișăm benevol, ci pentru că sunt nevoiți să o facă și ei, mai devreme sau mai târziu. Nu-mi doresc un discurs mesianic, dar mi-aș dori să fie așa, să citească ei peste niște ani asta, mulți ani, să râdă fără de înțeles, să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit, iar tatăl lor să le zâmbească tâmp, ca-n poza asta...de mulțumire!”, a mai scris Radu Vâlcan, în postarea de pe Instagram.

Adela Popescu, insarcinata pentru a treia oara? Mesajul transmis de ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90525317192078