Iunie 27, 2024
Povestea din celebrul film „The Notebook” a devenit realitate. Actrița suferă de aceeași boală ca personajul pe care l-a interpretat
Într-o coincidență dramatică a destinului, rolul pe care actrița Gena Rowlands l-a jucat în filmul „The Notebook” a devenit o realitate dureroasă pentru ea. Gena Rowlands a interpretat versiunea mai în vârstă a protagonistei Allie din acest clasic modern al genului romantic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sigur ai văzut, măcar o dată, filmul „The Notebook” (Jurnalul), un clasic modern al genului romantic, cu Ryan Gosling (Noah) și Rachel McAdams (Allie) în rolurile principale.

Pelicula surprinde frumusețea și complexitatea unei iubiri care începe într-o vară magică din anii 1940. „The Notebook” începe cu o scenă emoționantă într-un azil de bătrâni, unde un bătrân, interpretat de James Garner, își vizitează soția care suferă de demență, interpretată de Gena Rowlands, scrie click.ro

Gena Rowlands joacă rolul Allie Nelson în vârstă, reflectând asupra vieții sale și a iubirii pe care a trăit-o alături de Noah în tinerețe.

Gena Rowlands and Rachel McAdams as Allie in The Notebook - Actors who ...

În prezent, Gena Rowlands a împlinit frumoasa vârstă de 94 de ani. După 20 de ani, fiul ei și regizorul filmului, Nick Cassavetes, a confirmat că mama sa duce propriul său război împotriva demenței, amintind dureros de personajul pe care l-a adus la viață în 2004.

James Garner and Gena Rowlands in The Notebook

„Am convins-o pe mama să interpreteze rolul Allie mai în vârstă și am petrecut mult timp discutând despre Alzheimer și dorind să fim autentici în privința acestuia, iar acum, în ultimii cinci ani, ea are Alzheimer”, a spus Nick pentru un post de știri, potrivit okmagazine.com.

Gena Rowlands a împărtășit că și mama ei a avut această boală cumplită. Prin urmare, știe cât de dificil este să vezi pe cineva drag afectat de o boală debilitantă.

De aceea, i-a fost foarte greu să accepte rolul, dar a făcut-o pentru fiul ei. „Am trecut prin asta cu mama mea și, dacă Nick nu ar fi regizat filmul, nu cred că l-aș fi făcut”, a recunoscut ea într-un interviu pentru revista O. „Este prea greu. A fost un film dificil dar minunat.”

Cariera impresionantă a Genei Rowlands dincolo de The Notebook

O actriță veterană, Rowlands a jucat în televiziune și filme începând cu mijlocul anilor 1950 până la ultimul ei rol în 2017. În afară de „The Notebook”, ea este cunoscută pentru munca sa în „The Alfred Hitchcock Hour”.

De asemenea, a jucat în „A Woman Under the Influence”, „Hope Floats” și „The Skeleton Key”. Mai mult, a apărut ca invitată în mai multe seriale TV populare, inclusiv „Monk” și „NCIS”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89568328857422