Martie 04, 2024
Pamela Anderson spune că trend-ul „anti-aging este o minciună”. Vedeta în vârstă de 56 de ani a renunțat de ceva timp la machiaj
Pamela Anderson spune că trend-ul „anti-aging este o minciună”. Vedeta în vârstă de 56 de ani a renunțat de ceva timp la machiaj și vrea să promoveze mai mult frumusețea naturală și ideea că oamenii trebuie să aibă mai multă încredere în sine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Anti-aging este o minciună”, a spus Pamela. Actrița a mărturisit că preferă să accepte schimbarea pe măsură ce înaintează în vârstă.

În ultimele luni, Pamela Anderson a intrat din nou în atenția presei după ce a decis să renunțe complet la machiaj. Fardul de pleoape închis la culoare și rujurile în nuanțe aprinse au fost două dintre elementele care au transformat-o într-o vedetă în anii ’90, scrie catine.ro

La 56 de ani însă, Anderson îmbrățișează schimbările care au loc în corpul ei. Fie că este vorba de riduri sau pete pigmentare, se pare că actrița a învățat cum să-și accepte semnele trecerii timpului. În opinia ei nu există altă opțiune.

Pamela Anderson fără machiaj la Săptămâna Modei de la Paris 2023 

Pamela Anderson crede că semnele îmbătrânirii pot fi estompate cu ajutorul procedurilor cosmetice precum Botox și fillere, dar este conștientă că ele pot oferi doar rezultate temporare. Așadar, în loc să ducă o bătălie care într-un anumit punct îi va aduce pierderi, Anderson preferă să-și canalizeze energia în altă parte.

„Pe măsură ce îmbătrânesc, îmbrățișez lucrurile amuzante care mi se întâmplă. Dacă pielea își pierde elasticitatea sau unii pistrui încep să se unească, trebuie să mă amuz. Altfel, e rău”, a glumit ea. „Anti-aging este o minciună. Îmbătrânim orice ar fi. Lucrurile se schimbă și dacă le poți face față cu umor, este mai bine.”

Pamela Anderson în timp ce pozează pe covorul roșu fără să paorte machiaj

„Este bine să ai un sentiment de încredere în sine și să poți fi cel mai bun prieten al tău.”

Pamela Anderson vrea să se întoarcă la origini

Recent, Pamela Anderson a anunțat că este cofondatoare unui brand de îngrijire a pielii care se aliniază cu această viziune a ei.

Sonsie, așa cum se numește brand-ul, nu promite că poate să elimine semnele de îmbătrânire sau că va face schimbări mari la ten.

Pamela Anderson, fără machiaj, în halat de baie

„Toți am încercat tot felul de lucruri diferite. Dar tocmai am ajuns într-un punct în care am simțit că asta este. Vreau doar să-mi păstrez pielea hidratată și să am grijă de mine, dar nu vreau să fiu nevoită să mă gândesc la ziua de mâine. Vreau să mă gândesc la clipa de față.”

Pentru Anderson, îmbătrânirea înseamnă cu totul altceva. Ea spune că a primit darul de a se întoarce mai mult către ea însăși.

„Pe măsură ce am îmbătrânit, am îndepărtat straturile și m-am apropiat de mine. Îmi amintesc care sunt gândurile și sentimentele mele originale”, a spus ea pentru Glamour.

Pamela Anderson cu bretonul pe față, dar fără machiaj

„M-am simțit mult mai sexy fără machiaj. Știu că oamenii aveau anumite așteptări de la mine. Mulți s-au așteptat la tot acel glam, dar mă simt mult mai senzuală în propria mea piele. Este ceva mult mai intim și mai vulnerabil”, a spus Pamela într-un interviu.

Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că această nouă imagine se potrivește mult mai bine cu atitudinea ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9784119129181