Martie 21, 2024
"Voiam sâni ca a unei stripteuze din 1990" Megan Fox a vorbit pentru prima oară despre toate operațiile sale estetice
Actrița în vârstă de 37 de ani a fost întotdeauna suspectată de acest lucru, deoarece în ultimii 15 ani aspectul ei s-a schimbat semnificativ, dar ea nu a comentat niciodată public acest subiect. Acum, Megan a decis să pună capăt speculațiilor și a vorbit despre intervențiile estetice într-un podcast numit Call Her Daddy.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că actrița a făcut de mai multe ori operații de mărire și ridicare a sânilor. Prima dată când Megan și-a mărit sânii a fost la vârsta de 21 de ani, între filmările primului și celui de-al doilea film "Transformers", care i-au adus ulterior faimă. Apoi a urmat o intervenție chirurgicală după nașterea și alăptarea copiilor (Megan și fostul ei soț, Brian Austin Green, au trei copii) și încă una recent. Ultima oară, actrița a cerut să i se facă sânii cât mai mari posibil pentru corpul ei, deoarece nu dorea să treacă din nou prin aceeași experiență:

"Din cauza faptului că am trebuit să fac asta în primul rând, am decis că merit o recompensă pentru suferințele mele. Nu-mi pasă ce este în trend acum și ce nu: dați-mi sânii ca cei ai unei stripteuze din anii '90. Mai bine mă trezesc cu cei mai mari sâni pe care îi pot încăpea în corpul meu. Asta i-am spus medicului meu - și așa a făcut el."

Меган Фокс/Фото: meganfox/Instagram* 

Меган Фокс/Фото: meganfox/Instagram*

Criticile că ar fi trebuit să aleagă o mărime mai mică de sâni, actrița le respinge: "Port mărimea 32 D, nu este atât de mult. Sânii par doar mari - pentru că eu însumi sunt foarte mică. Dar dacă ar fi fost posibil să îmi fac sânii și mai mari, aș fi făcut-o".

Megan a subliniat că în general nu îi place sub bisturiu și că este întotdeauna o experiență "traumatică" pentru ea:

"Nu suport foarte bine anestezia, așa că orice intervenție chirurgicală este un lucru serios pentru mine. Înainte de fiecare operație, trebuie să mă întâlnesc cu toți medicii mei și chiar să aflu dacă au avut vreo "semne" - de exemplu, dacă cineva a văzut o bufniță sau un corb, a călcat pe un păianjen sau a observat păianjeni morți. Îmi este foarte teamă să mor pe masa de operație sub anestezie, așa că medicii trebuie să suporte asta. Deci nu iau operațiile estetice în serios. Și de aceea nu am avut atât de multe dintre ele".

Pe lângă mamoplastie, în tinerețe, actrița a făcut o rinoplastie, dar doar o singură dată, nu de mai multe ori, așa cum o bănuiesc constant: "Despre mine mereu spun că am făcut șase-șapte-opt rinoplastii. Este pur și simplu imposibil. Nasul meu ar fi fost deja necrozat și ar fi căzut. Am făcut rinoplastia când aveam 23 de ani și de atunci nu am mai făcut nimic cu nasul meu".

Меган Фокс, 2004 год/Фото: Evan Agostini/Getty Images 

Меган Фокс, 2005 год/Peter Kramer/Getty Images

Меган Фокс, 2006 год/Фото: Katy Winn/Getty Images 

Меган Фокс, 2007 год/Фото: Frederick M. Brown/Getty Images

Megan a avut încă o intervenție chirurgicală, dar ce anume - actrița nu a dezvăluit: "Nu este o operație foarte comună, oamenii nici măcar nu bănuiesc despre asta. A fost făcută foarte bine".

În interviul acordat, vedeta a povestit nu doar despre operațiile pe care le-a făcut, ci și despre cele pe care nu le-a făcut. Potrivit spuselor actriței, ea nu a făcut niciodată lifting facial în viața ei, deși este acest lucru cel mai des bănuit despre ea. Da, ea folosește botox și are umpluturi în obraji, pomeți și bărbie, dar nu a făcut nimic altceva cu fața ei: "Nu am făcut lifting facial - nici în zona mijlocie a feței, nici în zona sprâncenelor. Nu mi-am înlăturat „gogoșile Bisha”, nu am făcut fire de susținere, nu am făcut liposucție. Sunt în general foarte subțire, am în general lipsă de grăsime în corp și pe față, deci nu voi îndepărta niciodată grăsimea de acolo, ci doar voi câștiga".

Megan Fox nu a făcut nici operație de mărire și ridicare a feselor - încă nu: ea a recunoscut că visează la asta.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0283098220825