Iunie 05, 2024
Natalia Oreiro la 47 de ani. Cum arată vedeta în 2024 alături de familia ei
Natalia Oreiro a devenit cunoscută în lumea întreagă în special pentru rolul din „Înger sălbatic”, acolo unde a interpretat-o pe Milagros. A împlinit de curând 47 de ani și se pare că vârsta este doar un număr pentru cea supranumită „regina telenovelelor”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Oreiro a făcut furori în lumea telenovelelor în urmă cu mai bine de două decenii. Actrița s-a reprofilat în 2008, atunci când a început să joace în filme și are o familie frumoasă. Este căsătorită de mai bine de 23 de ani și are un fiu.

Ieri, Natalia Oreiro a împlinit 47 de ani. Chiar dacă au trecut mai bine de două decenii de când a jucat în rolul lui Milagros din „Înger sălbatic”, se pare că vârsta este doar un număr pentru celebra actriță. Nu a fost ferită de momente dificile, asta pentru că pe când era doar un copil a aflat că suferă de o afecțiune neurologică care nu poate fi tratată. A fost diagnosticată cu misofonie, scrie spynews.ro

natalia oreiro

Este căsătorită de 23 de ani cu Ricardo Mollo

Chiar dacă face parte din lumea mondenă internațională, a preferat mereu să își țină familia departe de tot ce înseamnă showbiz. Natalia Oreiro și soțul ei s-au căsătorit în 2001 și au împreună un fiu, care a fost implicat în unele proiecte ale actriței.

Natalia Oreiro este mama unui băiat

Natalia Oreiro are un fiu pe nume Merlín Atahualpa, care pe când avea doi ani a fost implicat într-unul din proiectele mamei lui. Fiul actriței a fost protagonistului unei campanii UNICEF. A fost pentru prima dată, la acel moment, când Natalia Oreiro a apărut alături de fiul ei. Au mai urmat și alte evenimente mondene, la care a fost însoțită de copil și soț.

Natalia Oreiro la 47 de ani. Cum arată vedeta în 2024 alături de familia ei

„Sunt norocoasă că fiul meu spune tot ce i se întâmplă. Deocamdată este un copil care își poate exprima clar emoțiile: dacă este fericit, dacă îl doare ceva, dacă îl deranjează ceva. Și este foarte respectuos”, declara Natalia Oreiro, în urmă cu ceva timp, pentru presa internațională.

Natalia Oreiro la 47 de ani. Cum arată vedeta în 2024 alături de familia ei



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1963922977448