Septembrie 05, 2024
Antonia, contract de imagine de peste două milioane de euro. Nimeni nu s-a așteptat la o astfel de colaborare

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia se bucură de succes și în plan profesional, fiind o artistă extrem de apreciată. Ba mai mult, acum ea a dat lovitura în plan financiar, căci a prins un contract de imagine ce-i va aduce în conturi o sumă impresionantă.

Nu este niciun secret că Antonia câștigă bani din muzică ori din colaborările cu diferite branduri, însă acum artista a acceptat să-și asocieze numele cu cel al unei case de pariuri sportive, scrie profm.ro

Potrivit Cancan, în urma acestei colaborări, artista va încasa nu mai puțin de 2,2 milioane de euro.  Contractul de imagine se întinde pe o perioadă de trei ani, timp în care partenera lui Alex Velea va fi protagonista unor reclame și va interpreta melodii speciale pentru acestea.

Ce dietă urmează cu sfințenie Antonia? Află secretul prin care artista se  menține într-o formă de vis la 34 de ani

Antonia se pregătește de nunta cu Alex Velea

Despre nunta cu Alex Velea, care a fost subiectul multor speculații în ultimii ani, Antonia a declarat că nu au avansat prea mult cu organizarea, însă a subliniat că nu este vorba de o „nuntă-surpriză”. Deși fanii au așteptări mari, artista a recunoscut că deocamdată nu au planificat evenimentul în detaliu. „Știu în mare ce mi-aș dori de la rochia de mireasă, dar încă nu o am și nu am început să merg să probez”, a spus Antonia, menționând că și-ar dori ca nunta să aibă loc în aer liber.

Antonia și Alex Velea au reușit să își consolideze relația de-a lungul anilor, în ciuda tuturor obstacolelor. Artista a explicat că secretul lor constă în atenția reciprocă și în faptul că discută deschis despre orice problemă. „Suntem foarte atenți unul la celălalt, la nevoile celuilalt, ne exprimăm constant sentimentele, discutăm deschis despre orice, plecăm în vacanțe doar noi doi uneori, ne oferim atenție și timp”, a spus Antonia, subliniind importanța acestor gesturi în menținerea unei relații sănătoase.

Antonia, plătită de un cuplu de milionari pentru a lua masa împreună. Suma  fabuloasă pe care a primit-o artista - Ştiri de Cluj



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76342177391052